FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NIJE ZA SVAČIJE OČI

VIDEO Nos mu je postao slovo "S": Pogledajte s kakvom ozljedom je borac hladnokrvno nastavio svoj meč

MMA borac Blake Perry postao je na jedan dan najaktualnija vijest u svijetu borilačkog sporta.

Blake Perry (Foto: UFC)

Jedna od MMA organizacija koje su proteklog vikenda organizirale svoje priredbe je A1 Combat, organizacija u vlasništvu legendarnog borca Urijaha Fabera. Na programu iste našla se borba Blakea Perryja i Marcela McCaina.

Borci su to koji tek započinju svoje profesionalne karijere i koji su se našli među uvodnim borbama priredbe, ali su zbog određenog događaja iz borbe postali "highlight" cijele priredbe prenošene putem UFC Fight Pass servisa.

Sjajna prva runda, a onda šok u kutu

Nakon zanimljive i izuzetno kompetitivne prve runde, borci su krenuli u svoje kutove, a ono što se vidjelo kod Perryja nije izgledalo dobro. Njegov nos postao je neprepoznatljiv.

Pokušali su to bezuspješno pokrpati u kutu, sudac je došao pogledati, a  Perry je dao znak kako želi nastaviti. I to se dogodilo, unatoč što pogled na njegov nos automatski poziva na zabrinutost.

Pitanje je koliko je on zapravo bio svjestan da mu je nos postao sličniji slovu abecede nego organu koji služi za disanje.

Komentatori i fanovi su pozdravili ovu odluku i početak druge runde, no sudac je onda očito odlučio postupiti onako kako nalaže zdrava pamet. Prije nego dođe do veće štete je zaustavio borbu i pozvao liječnika na procjenu, a ovome nije trebalo dugo da preporuči prekid borbe.

Perry je na kraju ostao razočaran, ali protivnik mu je već rekao kako želi revanš čim se ovaj oporavi. Svima koji su borbu pogledali to bi bilo itekako drago vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider