FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 294

VIDEO Najava spektakularnog UFC-a 294: Borba Usmana i Chimaeva uvertira za revanš Makhacheva i Volkanovskog

Dvojca ponajboljih boraca današnjice Islam Makhachev i Alexander Volkanovski najavili su spektakularni UFC koji vam donosimo u subotu navečer s prijenosom na gol.hr.

Galerija Islam Makhachev i Alexandar Volkanovski

Novi dolazak UFC-a u Abu Dhabi znači i idealan termin za hrvatske gledatelje. Bit će to u subotu u 20 sati izravno na gol.hr-u uz snimku iste večeri na NovaTv.

Dvojca ponajboljih boraca današnjice Islam Makhachev i Alexander Volkanovski sudarit će se drugi put, pola godine nakon spektakla u Australiji kada je slavio Makhachev. Ove subotu, kao i tada, prvak preolake kategorije Australac Volskanovski napada titulu lake kategorije koju drži Makhachev.

Florian Kamberi i Mateo Pavlović Siromašna utakmica u Kranjčevićevoj: Rudeš došao do drugog boda u sezoni, prekinut niz Slavena divider

Njihova prva borba u veljači bila je jedan od najboljih u povijesti UFC-a, a znatno veći Makhachev jedva je pobijedio. Stoga se uzvrat čeka s nestrpljenjem, ali uz jednu ogradu, Volkasnovski je ovaj meč upao tek prije desetak dana nakon ozlijede originalnog izazivača.

Uz njih dvojcu gledat ćemo i novi nastup velike zvijezde Khamzata Chimaeva u srednjoj kategoriji. Njegov protivnik bit će bivši dugogodišnji vladar kategorije velter, Kamaru Usman. Pobjednik će za nagradu dobiti napad na titulu u srednjoj kategoriji.

Usman, Chimaev, Makhachev, Volkanovski i još tri sjajne borbe, sve to u našem prime timeu u subotu navečer iz Abu Dhabija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider