FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NEMA TKO SE NIJE TUKAO

VIDEO Meč Mayweathera protiv unuka mafijaškog bossa završio masovnom tučnjavom u ringu i na tribinama

Prekid ekshibicijskog meča između Floyda Mayweathera Jr. i Johna Gottija III. rezultirao je velikim neredima.

Prizori nakon meča (Foto: screenshot)

Po mnogima najbolji boksač novijeg doba, Floyd Mayweather Jr., već se neko vrijeme bavi ekshibicijskim mečevima.

Jednog takvog odradio je protekle noći u Sunriseu na Floridi, gdje mu je protivnik bio John Gotti III, unuk nekadašnjeg zloglasnog šefa mafijaške obitelji Gambino, Johna Gottija, na čijem je čelu jedno vrijeme bio i njegov otac.

Mayweather se poigravao s frustriranim Gottijem

Gotti je nekadašnji MMA borac koji se prebacio na boks, no većinom nastupa u mečevima sličnim ovome, iako ima i dvije profesionalne pobjede (u MMA je na omjeru 5-1).

Ipak, protiv Mayweathera se nije snašao, a svoje frustracije vrlo brzo je krenuo ispoljavati putem prljavih poteza ili kršenje pravila. Nakon što je Gotti ignorirao više upozorenje, sudac je u šestoj rundi prekinuo meč i diskvalificirao ga. 

Gotti je nakon toga dodatno poludio, obišao je suca i napao Mayweathera, nakon čega su ljudi iz oba tima ušli u ring, a za njima i dodatna gomila pa je sve rezultiralo masovnim obračunom, koji se nije zadržao samo unutar ringa, nego i van njega.

Mayweather je nekako uspio izbjeći to sve i otići van ringa, budući da je on svoj posao odradio. Kakve su posljedice među sudionicima okršaja, nije nam poznato, no priloženi dokazi nam govore da nije bilo niti malo bezazleno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider