FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OČEKIVANO, ZAR NE?

VIDEO Ludo nabrijani Tyson Fury najavio povratak samo dan nakon što je organizirao party za odlazak u mirovinu

Naravno da je Tyson Fury pratio ono što se događalo u Džedi, a poruka nakon meča Usika i Joshue bila je vrlo jasna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nešto više od tjedan dana, Tyson Fury je proslavio svoj 34. rođendan, tim putem još jednom potvrdivši kako je u boksačkoj mirovini, odnosno kako se neće vraćati.

Sve to potrajalo je vrlo kratko, odnosno do meča Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue, na koji nije mogao ostati ravnodušan.

Usik i Joshua su ga očito motivirali

Fury je odmah nakon meča odlučio posjetiti društvene mreže, gdje je ostavio poruku koja sama po sebi govori dovoljno.

"Bit ću iskren s vama. Nakon što sam pogledao ovo, obojica su bili sranje i bila je to jedna od najgorih borbi za prvaka teške kategorije koju sam vidio. Kakvo sranje! Obojicu bih uništio iste večeri. Pripremite čekovne knjižice jer Gipsy King je tu da bi zauvijek ostao", poručio je Fury dok je očito bio u jednom većem društvu, što se može zaključiti po ovacijama.

Fury je trenutno vlasnik WBC pojasa prvaka, odnosno jedinog koji Usiku nedostaje, a sam Ukrajinac je još u ringu izjavio da bi volio Furyja vidjeti idućeg, odnosno da je meč za apsolutnu titulu ono što smatra da bi se trebalo dogoditi.

Ako je vjerovati Furyjevim namjerama, on isto neće propustiti priliku napustiti boks sa svim pojasevima, što bi zapravo bila prava odluka, odnosno nema nikakvog smisla da se neporaženi Gipsy King povuče prije nego odradi šampionski posao do kraja.

Još vrijedi dodati kako je Fury samo dan ranije organizirao tulum kojim je proslavio rođendan, ali i umirovljenje. No, to je Tyson Fury i nećemo reći da nas je ovakva poruka, a s njome vjerojatno i odluka, iznenadila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider