FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ivanova satisfakcija

VIDEO Erslanova "brazilska kanta" brutalno nokautirala Narkuna: "Stručnjaci, kako je ovo moguće?"

Frankenstein da Silva debitirao je u KSW-u brutalnim nokautom, a njegov bivši protivnik Ivan Erslan došao je na svoje.

Da Silva - Narkoun (Foto: Screenshot)

Najbolja europska MMA organizacija nastavila je svoju godinu KSW-om 75, na kojem se isprva trebao boriti naš Ivan Erslan protiv Ibragima Chuzhigaeva, taj je meč trebao biti glavna atrakcija eventa, no u izostanku najboljeg hrvatskog poluteškaša svjetla pozornice ukrali su njegovi bivši suparnici.

Nokaut večeri pripao je Henriqueu "Frankensteinu" da Silvi koji je sjajnim prednjim ubodnim kickom, a la Anderson Silva ili Lyoto Machida, nokautirao Tomasza Narkouna. Podsjećamo, Erlsan je Da Silvu nokautirao na FNC-u 4, a od Narkuna je poražen prije dvije godine.

MMA u VR-u VIDEO Prvi MMA event u virtualnoj stvarnosti: Pogledajte kako će UFC-ovi prijenosi izgledati u budućnosti divider

Erslan: Kako je ono bilo, doveli mi kantu u Osijek

Brazilac je bio vrlo blizu poraza pri kraju prve runde, međutim preživio je giljotinu i ušao u drugu rundu. Na početku druge runde pogodio ga je prstima ravno u bradu i ugasio svjetla. Bila mu je to debitantska borba u KSW-u i pokazao je kako ipak nije riječ o "brazilskoj kanti“, kako su ga mnogi nazivali poslije meča s Erslanom.

"Došao po pare, kanta… Stručnjaci, objasnite mi kako je ovo moguće? Kako je ono bilo, doveli Erslanu brazilsku kantu u Osijek“, napisao je Erslan na Instagramu uz primjetnu dozu satisfakcije i podijelio Da Silvin nokaut.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider