FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MIRNO DOČEKUJE MEČ

VIDEO Filip Hrgović pred meč koji čeka dvije godine: "Vremenska razlika je problem, ali bit ću dobar"

U saudijskoj Džedi vrlo mirno Filip Hrgović čeka meč koji će usmjeriti njegovu daljnju karijeru.

Još nas jako malo dijeli do velike boksačke priredbe u Saudijskoj Arabiji, na kojoj ćemo najveću pažnju naravno posvetiti meču Filipa Hrgovića protiv Zhileija Zhanga.

Filip je danas uspješno odradio vaganje, na kojem je potvrdio kako po pitanju svoje težine za ovaj meč nije ništa mijenjao. No, mijenjao je cijeli tim uključujući trenera pa je zbog toga u trening kampu ostao dulje nego inače.

Filip Hrgović vs Zhilei Zhang na vaganju VIDEO Hrgović čak 15 kg lakši od Zhanga, Kinez poručio da će Hrvata poslati na spavanje divider

To je rezultiralo potencijalim problemima s vremenskom razlikom pa je o njima Filip upitan. Zapravo, pitanje je glasilo ima li problema sa spavanjem?

Vremenska razlika svakako je problem

"Spavanje tako-tako, velika je vremenska razlika pa mi se sve malo poremetilo. Htio sam doći što kasnije, da dulje ostanem u trening kampu. Ali, bit ću dobar za meč", rekao je Filip, koji se u hotelu nekoliko puta susreo sa svojim protivnikom:

"Sve je normalno između nas, nema nikakvih trzavica, obojica smo profesionalci i svoj posao ćemo odraditi u ringu."

Pitanje što očekuje u subotu navečer je pomalo generično, no teško ga je u ovakvim situacijama izbjeći.

"Očekujem pobjedu, naravno. Očekujem dobro odboksati i uz božju pomoć očekujem dobar meč. Znam da je i on došao po pobjedu, vjeruje u sebe i zbog toga će biti dobar meč", potvrdio je, a isto mišljenje ima i glavni okršaj, onaj između Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue:

"Mislim da će to također biti dobar meč, obojica su jako nabrijani i motivirani. Vidjeli smo to na vaganju, dugo su se i intenzivno gledali. Ne znam tko će pobijediti, ali bit će dobar meč."

Daniel Dubois Čovjek koji namjerava preskočiti Hrgovića želi pobjedu Joshue: "To bi bilo bolje za boks" divider

Zahvalio se na podršci

Što se tiče hrvatske podrške kakvu će u Džedi imati, samo je kratko rekao:

"Malo nas je, al' nas ima."

Za kraj, upitan je o podršci kakvu dobiva putem poruka.

"Ne znam dobivam li poruke, ne čitam jer sam trenutno isključen, ali nadam se da je tako. Tko šalje, hvala mu!", rekao je Filip, potpuno fokusiran na ono što je ispred njega, meč kakav čeka preko dvije godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider