FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FREAK SHOW U ČEŠKOJ

VIDEO Ovo je bilo sramotno: Napala upola manju protivnicu, pa urnebesno nokautirala samu sebe

Teško opisive scene dolaze s jedne MMA borbe održane proteklog vikenda u Češkoj.

Kotlarova vs. Labajova (Foto: screenshot)

Borbe izvan granica klasičnog profesionalnog MMA-a sve su popularnije u svijetu, pa tako i u Češkoj, državi koja trenutačno prolazi najveću MMA ekspanziju na svijetu i polako postaje svjetska MMA sila.

Nažalost, publika traži freak show borbe

Kako raste popularnost sporta, tako je teško izbjeći razna prozivanja, ali i nastupe nekih osoba kojima u borilištu nije mjesto. Takve se borbe ipak dogode, često uz veliko zanimanje javnosti, a onda ponude i nezaboravne trenutke. No ne u sportski pozitivnom smislu.

Jedna od takvih borbi održana je prošlog vikenda, a njezina glavna zvijezda bila je Droběna Kotlárová, samoprozvana prvakinja u džudu, koja je izazvala influencericu Reginu Labajovu.

Vjerojatno taj meč ne bi došao do nas da se nije dogodilo nešto potpuno bizarno, što dokazuje da takve borbe ne bi trebale postojati.

Jedva pokretna borkinja nokautirala samu sebe

Ukratko, opisat ćemo početak meča. Kotlárová je krenula prema svojoj protivnici, koja je vrlo lako izbjegavala njezine napade, dok ona jednostavno, zahvaljujući svojoj prekomjernoj tjelesnoj težini, nije mogla dostići brzinu i pokretljivost pomoću koje će je dohvatiti.

U jednom trenutku napala je još žešće, a ono što se dogodilo bilo je na neki čudan način urnebesno. Kotlárová je izgubila ravnotežu i zabila se glavom u ogradu borilišta, te tako samu sebe nokautirala.

Borba se nastavila!

Liječnička služba došla je do nje tu su joj dali piće da se oporaviti. Mislite da je tu borba završila? E, varate se!

Nakon nekoliko minuta prekida Labajova je odlučila dopustiti Kotlárovojda nastavi borbu. Nedugo nakon toga uistinu je bilo gotovo. Influencerica je došla do Kotlárove, lagano je odgurnula, ali dovoljno da ona izgubi ravnotežu. Došla je onda do nje, stavila joj ruku na vrat i tu je zapravo sve bilo gotovo.

Za kraj još vrijedi spomenuti kako je Kotlárová nedugo prije ove borbe prozivala i neke muške profesionalne borce koji su poznatiji u njezinoj domovini. Naravno, sve je to zbog želje za pozornošću, no je li joj uistinu trebalo da postane posprdni objekt borilačkih ljubitelja cijelog svijeta?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX