FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DOBRODOŠAO U UFC

VIDEO Dobivao je neopisive batine, a onda nokautirao protivnika i ispunio san svakog borca

Chris Duncan jedan je od pet novih članova UFC-a nakon druge ovosezonske epizode Contender Series showa.

Chris Duncan vs. Charlie Campbell (Foto: UFC)

Dana White's Contender Series je UFC-ov show koji se ljetom emitira svakog utorka, a u kojem se ispred predsjednika UFC-a, Dane Whitea, održava pet borbi, čiji sudionici pokušavaju navesti najmoćnijeg čovjeka MMA-a da bi ponudi ugovor sa svojom promocijom.

Druga ovosezonska epizoda bila je po tom pitanju vrlo uspješna, budući da su pobjednici svih pet borbi postali novi članovi elitne svjetske MMA promocije, no od svih njih se najviše istaknuo Chris Duncan.

Duncan je 28-godišnji Škot kojeg je ovo bila deveta profesionalna borba, kojom je svoj omjer odveo na 8-1. I to kako, pobjedom nakon nešto više od sto sekundi, ali sto sekundi tijekom kojih je proživljavao pravi pakao.

Sudac je par puta bio na rubu da prekine borbu

Njegov protivnik Charlie Campbell bolje je otvorio borbu, vrlo rano uzdrmao Duncana, a onda ga nastavio pogađati serijom udaraca tako da je sudac više puta bio nedaleko od toga da prekine borbu. Srećom, prepoznao je novog škotskog "Bravehearta" pa je pustio borbu da se odvija dalje, što je bila prava odluka. 

Naime, Duncan je u jednom trenutku uspio izaći iz kanonade udaraca te pogoditi svoj i to tako da je cilj bila brada Campbella, koji je istog trenutka završio ugašen na podu 

Bila je to pobjeda svakako vrijedna UFC ugovora, a oduševljen je bio i Dana White, koji je kasnije ovu večer proglasio možda i najboljem u šest sezona koliko se već ovaj njegov show emitira.

Kako smo naveli da su ugovore zaradili svi pobjednici, nema ništa loše u tome da ispod teksta podijelimo i snimke njihovih izvedbi. No, ona Duncanova ipak ih je sve na neki način ostavila u drugom planu. Gledajući da su svi postali novim članovima UFC-a, neće se buniti.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider