FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Čudna pobjeda Jacobyja

VIDEO Bizarni UFC prekid: Pogodio protivnika pa odšetao i zbunio suca

Dustin Jacoby savladao je Da Un Junga u borbi koja je završila na vrlo neobičan i bizaran način.

Dustin Jacoby vs. Da Un Jung (Foto: Facebook (UFC))

Sjajan borac UFC-ov je poluteškaš Dustin Jacoby. Kickboksač je to ogromnog iskustva, koji se po drugi put prebacio u MMA, ali ovog puta itekako uspješno, budući da je od povratka u UFC na omjeru od šest pobjeda i jedne neodlučene borbe.

Šestu je upisao na jučerašnjoj UFC on ABC 3 priredbi, nokautom u prvoj rundi borbe protiv Korejca Da Un Junga. No, nokautom koji je izveden na zapravo bizaran način. Odnosno, bizaran je sam način na koji je do prekida došlo.

Je li Jacoby sam presudio da je borba gotova?

Na početku četvrte minute borbe, Jacoby je Junga sjajno pogodio, udarcem ga odmah poslavši na pod. Nije nasrnuo na njega nego je odmah podigao ruke u zrak, krenuvši slaviti pobjedu. Korejac nije dugo bio na podu, odmah se ustao i krenuo prema svom kutu.

Vidjelo se da je Jung žestoko uzdrman, no isto tako nije bio izvan borbe. Što je napravio sudac? Vjerojatno zbunjen samom situacijom da je Jacoby krenuo slaviti, stao je ispred Korejca borca te mahnuo označivši prekid borbe.

Ovo je odmah dovelo do žestokih rasprava i mnogi se pitaju je li Jacoby zapravo sam odlučio kako je borba gotova, odnosno je li od dosudio prekid koji je zbunjeni sudac nakon toga samo potvrdio. Na vama je da prosudite.

U svakom slučaju, dojam je kako je Da Un Jung bio ozbiljno uzdrman te da borba ne bi još dugo potrajala, no činjenica je da se Korejac ustao nakon što sudac prvobitno borbu nije prekinuo, a onda je to, motiviran Jacobyjevim slavljem, napravio.

Najbolje je da izgradite svoje mišljenje o ovom slučaju, a to možete klikom na video ispod teksta. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider