FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SIJEVAT ĆE UDARCI

VIDEO "Bit će to rat na nogama": Glavna borba UFC 300 priredbe ne može ne ponuditi uzbuđenje

Glavna borba UFC 300 priredbe donosi borbu za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji.

Dugo je UFC tražio glavnu borbu jubilarne UFC 300 priredba, da bi na kraju izbor pao na Alexa Pereiru i Jamahala Hilla, u borbi za titulu poluteške kategorije.

Istina, to nisu najveće zvijezde i UFC bi vjerojatno prije njih radije na toj poziciji imao Jona Jonesa, Conora McGregora ili Islama Makhacheva. Ali, kad već ne mogu dobiti njih, odabrali su borbu koja ni na koji način ne može biti dosadna.

"Sad kad sam ga analizirao. Čovjek uzima dva underhooka koji su zicer na rušenje pa gurne protivnika i nastavi svoje. Ono što ga veliča je luđačko kretanje u kontra gardu, mijenjanje, cijela borba mu se fokusira na presretanje. Stalno nešto čačka, a kontra mu je jako precizna. Ima dobru igru u svemu, ali hrvat će samo ako ga natjerate na to. Mislim da sam čeka stand up rat", rekao je Zelg Galešić o Jamahalu Hillu.

Pereiri se posvetio Igor Pokrajac.

"Drugačiji borac, ofenzivan i konstantno prema naprijed. Najviše se, što se tiče Hilla, bojim lijevog krošea. Svi znamo lijevi kroše od Pereire. Ako on to pogodi, svi padaju. Hill je nelogičan u kretnjama, može sijevnuti kontra koja dođe nenadano", dodao je.

UFC 300 priredbu pratite u prijenosu na gol.hr-u, u nedjelju 14. travnja od 4 sata ujutro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider