FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NAJAVIO BUĐENJE SAVAGEA

VIDEO Babić u čudnom raspoloženju na presici: Udarao mikrofon glavom, ulijetao u tuđe intervjue

Alen Babić pobrinuo se da ga svi jako dobro poprate prije njegova subotnjeg meča protiv Johnnyja Fishera.

Alen Babić (Foto: Profimedia)

Dva dana prije subotnjeg meča protiv Johnnyja Fishera, Alen Babić sudjelovao je na konferenciji za medije, na kojoj su on i njegov protivnik trebali odraditi posljednje poruke jedan drugom te najaviti meč.

Što se tiče same konferencije za medije, izjave su bile klasične, uz podosta floskula, posebno ako znamo da Fisher inače nije boksač koji puno govori niti ima talenta da odradi dobar verbalni rat.

Udarao glavom mikrofon i pokušavao pokrenuti verbalni rat

Babić se zato pobrinuo da se nešto ipak događa, pa je tako u jednom trenutku glavom udario mikrofon, nakon čega se ljutito iskalio na njega.

Babić je nekoliko puta pokušao isprovocirati Fishera i navesti ga na verbalni rat, ali nije u tome uspio. Onje ostao smiren i suzdržan sve do sučeljavanja, gdje Babić nije nastavio u istom tonu, odnosno nije pokušao podići tenzije.

Unosio se u lice direktoru Matchrooma pa režao u mikrofon

No zato je napravio show dok je intervju za IFL davao predsjednik Matchroom Boxinga i desna ruka Eddieja Hearna Frank Smith.

Babić mu se ubacio prvo se našalivši sa Smithom, a onda je odradio svoj monolog.

"Vidjet ćete Savagea, vidjet ćete slatko uskrsnuće Savagea, a ovo je savršeno vrijeme za to. Ovo nije show Johnnyja Fishera, ovo je show Savagea", rekao je Babić, usput se unosivši i dalje podosta zbunjenom Smithu u lice.

Nakon toga je još odaslao prijetnju glavnom novinaru IFL-a Kuganu Cassiusu, kratko je zarežao u mikrofon i otišao.

Uistinu čudan nastup hrvatskog boksača, svakako neočekivan.

Gabrijel Veočić VIDEO Gabrijel Veočić najavio olimpijsko zlato: "Ne bojim se ni sudaca, uz moj stil me nemaju kako pokrasti" divider

Merih Demiral Turski heroj postaje tragičar? Nijemci objavili kaznu UEFA-e zbog zabranjenog pozdrava, Turci tvrde da je to laž divider

Aleksandar Petrović Brazil Ace Petrovića unatoč porazu ide s prvog mjesta u polufinale: Evo protiv koga će igrati divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta