FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KUNG-FU KAO IZ FILMA

VIDEO 16-godišnji Korejac upisao pobjedu briljantnim nokautom unutar prvih pola minute

Raskoš svog talenta pokazao je perspektivni korejski MMA borac, Cho Joon Gun, kojem je tek 16 godina.

Cho Joon Gun (Foto: Screenshot)

Sjajan potez dolazi nam s priredbe korejske Angel's Fighting Championship (AFC) promocije. Točnije, s njene 22. priredbe.

Ne radi se ovdje o jakoj promociji nego o promociji gdje talentirani borci iz Južne Koreje traže svoje mjesto pod suncem i priliku za dokazivanje. 

Što ste vi radili sa 16 godina?

To je svakako dobio Cho Joon Gun, borac kojem je tek 16 godina, ali se pokazao kao dovoljan potencijal da nastupi u profesionalnoj MMA borbi. 

Njemu se u profesionalom debiju te u borbi muha kategorije suprotstavio Tae Hoon Kim, koji je u borilištu izdržao tek 25 sekundi. Odmah je mladi borac predosjetio priliku borbu završiti efektno i atraktivno.

U tome je apsolutnu uspio, tj. nokautirao je svog protivnika kružnim udarcem nogom u glavu. Potez je to svakako vrijedan divljenja, ali i višestrukog gledanja.

Iskreno se nadamo da ovo neće ostati jedino globalno pojavljivanje ovog borca u medijima te da je u pitanju samo početak jedne sjajne karijere. Rijetko tko je sa 16 sposoban za ovako nešto pa se nadamo da će trenutno prikazani potencijal dodatno potvrđivati budućim nastupima.

Ako i ne dođe do toga, barem će se jednom dana moći hvaliti da je imao 16 godina kad je njegov potez gledan u svim dijelovima svijeta. I to je nešto!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider