FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sukob u šibeniku

Vaso Psihopata pokazivao srednjake Hrvatima: "Croata je vikao da je za dom spreman"

Vuku se repovi nakon regionalnog MMA spektakla u Šibeniku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U najočekivanijoj borbi u regiji hrvatski MMA borac Francisco Croata Barrio  u Šibeniku je prekidom u prvoj rundi pobijedio crnogorskog borca Vasu Bakočevića, popularnog Psihopatu.

Croata je slavio gušenjem, a sudac je prekinuo meč pred oko tisuću gledatelja. Bakočević se prije prekida ozlijedio nakon jednog pokušaja udarca i odmah pao na pod i nakon 10-ak sekundi izgubio meč.

Nakon borbe Vaso je pokazivao srednjake hrvatskoj publici koja ga je navodno vrijeđala pa objasnio na Instagramu:

''Ovo je sportski pozdrav za sve one papane iz lože što su mi jevavali srpsku majku dok sam ulazio u kavez, haha, debili jadni, pa vi znate kome se obraćate. Te riječi su muzika za moje uši čega sam se ja naslušao i nagledao. Za ostale ljude i braću iz Hrvatske svaka čast, hvala, volimo se i vidimo brzo'', napisao je Vaso.

Bakočevićev prijatelj iz kuta Savo Lazić na Instagramu je iznio svoju stranu priče.

"Kad god mislim da smo svi prerasli nacionalizam i fašizam, usrani ljudi me uvjere u suprotno. Ove majmunčine koje su mi jebale majku srpsku nikad neće uništiti moju sliku o ljudima iz Hrvatske, sliku na KSW u Zagrebu gdje smo se osjećali kao kod kuće.

Croatinu reakciju razumijem i nisam zamjerio urlanje "Za dom spreman", razumijem emocije. Ako njemu nije glupo, meni je još manje. Ja odavno ljude dijelim na ljude i neljude", poručio je 32-godišnji Crnogorac Savo Lazić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider