FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
lijepa i s modricama

Uz Cro Copa se bori i najseksipilnija borkinja svijeta: Slomili joj nos, ali se vratila još ljepša

Anastasija Jankova vraća se borbama nakon jednogodišnje stanke.

Galerija Anastasija Jankova (Foto: Facebook) Anastasija Jankova (Foto: Facebook) Anastasija Jankova (Foto: Facebook) +20 Anastasija Jankova (Foto: Facebook)

Jubilarno 200. izdanje Bellator večeri koje je na rasporedu 25. svibnja u Londonu bit će uistinu spektakularno. Borba večeri jest ona za naslov u srednjoj kategoriji čiji pojas brani Rafael Carvalho, i to protiv bivšeg prvaka Strikeforcea, legendarnog kickboksača Gegarda Mousasija.

Prije njih u Bellatorov kavez će Mirko 'Cro Cop' Filipović i Roy Nelson u velikom revanšu koji će se dogoditi sedam godina nakon pobjede Amerikanca u UFC-u. Mirkovi fanovi diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju ovaj meč i velika većina vjeruje kako je došao trenutak za još jednu osvetu Cro Copa.

Bit će u akciji i svestrani i atraktivni Michael Page, neporaženi velteraš koji svojim borbama oduševljava ljubitelje MMA-a, a ovaj put ga čeka iskusni David Rickels. Prije njih vidjet ćemo i bivšeg UFC borca Phila Davisa.

Na Bellator 200 dodan je još jedan dvoboj koji će razveseliti navijače. U Londonu se borbama vraća vjerojatno najseksiplinija borkinja svijeta Anastasija Jankova. S druge strane bit će domaća djevojka Kate Jackson, koja je umalo došla do mjesta izazivačice i protiv atraktivne Ruskinje želi vratiti poziciju koja vodi prema samom vrhu.

No odlična kickboksačica Jankova još uvijek ne zna za poraz u svojih pet MMA borbi, od kojih su tri bile u Bellatoru. Prije godinu i pol pretrpjela je ozljedu u pobjedi protiv Vete Arteage. Slavila je na bodove, a neki su smatrali kako je možda izgubila taj meč poslije kojeg joj je ustanovljen lom nosa.

Jankovu na društvenim mrežama prati na stotine tisuća fanova. Ne kažemo da neki nisu tamo zbog njezinih kickboksačkih kvaliteta, ali ne možemo se oteti dojmu kako je njezin atraktivni izgled ipak razlog broj jedan. Uvjerite se sami…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider