FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"čuo sam se s kovačem"

Urnebesni blagdani kod Cro Copa: "Cijelu noć sam primao ponude, Bayern ima novu špicu"

Mirko Filipović i Satoshi Ishii još su jednom oduševili fanove dobrom zezancijom na treningu.

Cro Cop i Satoshi Ishii (Screenshot)

Badnjak i Božić protekli su u smijehu i veselju u dvorani Mirka Filipovića, koji se priprema za svoj okršaj s Royjem Nelsonom u veljači. Cro Cop je objavio dva videa u posljednja 24 sata, u kojima se pohvalio kakvog nogometnog "talenta" ima u svojoj dvorani.

"Žrtva" nove Mirkove sprdnje ponovno je bio, već pomalo tradicionalno, Japanac Satoshi Ishii. U jednom dijelu treninga okušali su se u nogometu, a Japanac je u pravom smislu pokazao pokazao što znači izraz "imaš dvije lijeve noge".

Ishii je u nekoliko navrata pucao na mali gol na kojem je stajao Mirko, no svaki je put promašio za barem metar i pol, dva. Nakon što je objavio prvi video (na Badnjak) Mirko je napisao:

"Satoshi Ishii, apsolutni kralj loptačkih sportova. U košarci je malo slabiji, jer ju je samo na TV-u par puta gledao, ali nogomet mu je izgleda i na TV-u promakao. Što se tiče ponuda koje će uslijediti, Satoshi mi se povjerio da samo Real i Barcelona dolaze u obzir, pa tko više ponudi!", napisao je Mirko.

Dan kasnije, nakon velikog broja pregleda i komentara, Mirko je pustio još jedan video i dodao.

"Evo, moram se pohvaliti da je Satoshijev video gdje puca penale podigao veliku buru u nogometnim krugovima. Cijelu noć sam primao ponude najvećih svjetskih klubova, jer su mislili da sam ja Satoshijev menadžer. Najviše su na kraju ponudili Real i Bayern, a jedino je Bayern tražio dodatni video, da budu sigurni 100%. I nakon što sam Niki Kovaču poslao ovaj video, on me u suzama nazvao i molio da objavim da Satoshi prelazi u Bayern. I evo, Satoshi je od idućeg ponedjeljka nova špica Bayerna!! Čestitke Satoshiju od cijelog Cro Cop Teama."

Hvala Cro Cop Teamu što nam je uljepšao i zabavnijim učinio Badnjak i Božić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider