FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Emotivna poruka

Umro otac Stipe Miočića: "Uvijek si bio tu za mene"

Hrvatski borac Stipe Miočić podijelio je tužnu vijest na Instagramu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Miočić, otac poznatog hrvatskog MMA borca Stipe Miočića, umro je u 62. godini života.

Tužnu vijest objavio je bivši prvak UFC-a u teškoj kategoriji svojem profilu na Instagramu. Zahvalio se svima na porukama podrške i objavio emotivnu poruku:

"Trebalo mi je vrijeme da ovo napišem, nisam htio ovo objaviti, ali želim da svi znaju. Moj otac je preminuo prošle nedjelje i zahvaljujem na svim porukama, pozivima i molitvama.

Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren tip koji je svakome rekao što zaista misli, a to sam pokupio od tebe. Opet, bio si najnježnija osoba puna ljubavi, a to sam pokupio od tebe. 

Zahvalan sam na tome što si bio uz mene u 40 godina života. Možda si bio pola svijeta dalje, ali si uvijek tu bio za mene

Samo razgovor s tobom i pažnja da djeci pokažeš svoju mačku, iako sam pokušavao imati ozbiljan razgovor s tobom, bila su najbolja sjećanja", napisao je Miočić i za kraj dodao:

"Volim te tata!"

Bojan Miočić posljednjih je godina živio u Linzu sa svojom drugom suprugom Jelicom te je radio u tvornici stakla.

Stipe je već ranije govorio o njegovoj bolesti, no kad je posljednji put to napravio, vijesti su bile dobre te je čak oca Bojana nazvao herojem zbog pobjede u velikoj bitci. Nažalost, čini se da je bolest ipak bila jača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider