FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jones je spreman

Otkriven UFC-ov plan za Miočića: Morat će se boriti dva puta u svega šest mjeseci?

UFC želi dvije borbe za titulu UFC prvaka teške kategorije u manje od šest mjeseci iduće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najpoznatiji MMA novinar svijeta Ariel Helwani otkrio je vjerojatni plan UFC-a vezan za Stipu Miočića i njegovu obranu, odnosno nadamo se obrane naslova prvaka teške kategorije.

Kao što smo mogli i pretpostaviti, želja UFC-a je da se pobjednik meča Stipe Miočića i Francisa Ngannoua bori s Jonom Jonesom za naslov UFC prvaka, i to vrlo brzo.

"Jon Jones je u UFC-u duže od 10 godina. Imali smo najbolji razgovor prije tjedan dana i spreman je za povratak. Njegova je glava na pravom mjestu i potpuno je fokusiran", otkrio je Dana White prije samo koji dan, a njegove je riječi, zajedno s informacijama iz svojih izvora, komentirao Helwani.

UFC želi da Miočić brani naslov teškaškog prvaka protiv Francisa Ngannoua u ožujku. Ta borba još nije potpisana, ali to je ono što promocija želi napraviti. U savršenom svijetu UFC bi želio da se pobjednik tog meča bori protiv Jonesa, i to već naljeto", kazao je Helwani, koji otkriva da je informaciju dobio iz povjerljivih izvora.

Jones već mjesecima naporno trenira i nabija kilograme kako bi bio što spremniji za tučnjavu s velikim dečkima. To će ujedno biti njegov debi u teškoj kategoriji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider