FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Borba u ožujku?

Rakić dobio novog protivnika: Srbin je već potpisao ugovor, čeka se još jedino "da" od bivšeg prvaka

Aleksandar Rakić sad zna koja mu je posljednja stepenica prije napada na UFC-ov pojas u poluteškoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski MMA borac Alekskandar Rakić dobio je novog protivnika, donedavnog prvaka u poluteškoj Jana Blachowicza

U utorak je Ariel Helwani najavio ekskluzivnu vijest u svojem podcastu, a samo dan kasnije glasina je i službeno potvrđena – Aleksandar Rakić dogovorio je borbu s bivšim UFC-ovim prvakom u poluteškoj kategoriji Janom Blahowiczom.

"Jesu li mi ponudili borbu s Rakićem? Možda", znakovito je rekao Poljak na pitanje o sljedećem suparniku. "Svi iz najboljih deset su sjajni borci i bit će mi čast boriti se protiv bilo kojeg od njih, ali Rakić je dobar izbor za sljedeću borbu."

Obojica su jedan drugome odličan izbor jer bi moguća pobjeda Rakiću konačno donijela priliku da napadne pojas, koju itekako zaslužuje, a Blachowicza bi ekspresno vratila natrag u krug najvećih izazivača za pojas koji odnedavno oko struka nosi brazilski veteran Glover Teixeira.

Poznati MMA novinar Ariel Helwani dan poslije intervjua s Blachowiczom objavio je na Instagramu kako je ugovor na stolu, a spomenuti dvojac trebao bi biti glavna borba na događanju 26. ožujka.

"Sretan mi Božić", napisao je Rakić na Twitteru i dodao emotikon ruke s olovkom, vjerojatno naznačivši kako je on svoj paraf stavio i sad se čeka samo odgovor poljskog poluteškaša.

Dok čeka njih dvojicu, aktualni prvak će vjerojatno na novu UFC-ovu zvijezdu Jirija Prochazku, koji se ekspresno probio među najistaknutije izazivače za pojas otkako se pojavio u najpopularnijoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider