FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"VENOM" JE DOŠAO

UFC doveo jednog od najatraktivnijih boraca svijeta, poznato je i kad debitira

Michael Venom Page novi je UFC-ov borac, a atraktivni Britanac debitirat će u ožujku protiv Kevina Hollanda.

Michael Page (Foto: Afp)

Vrlo zanimljiv posao na kojem se radilo posljednjih mjeseci napokon je završen. UFC je potvrdio kako je u svoje redove doveo možda i najveću MMA zvijezdu koja se dosad borila van njihove promocije.

Radi se o Michaelu "Venomu" Pageu, borcu koji je gotovo cijelo desetljeće bio svojevrsni zaštitni znak njihove glavne konkurencije, Bellatora.

Jedno od zvučnijih pojačanja u posljednjih desetak godina

36-godišnji Englez u karijeri ima 21 pobjedu i dva poraza, a samo četiri borbe nije odradio u Bellatoru. Poznat je po atraktivnom načinu borbe i nekim brutalnim nokautima, no isto tako je dugo vremena osporavan, odnosno fanovi su smatrali kako mu Bellator namješta lakše borbe.

Uzevši u obzir činjenicu da je on sam podosta krupan velteraš, a da su mu nerijetko dovodili borce lake kategorije, to itekako drži vodu, no u UFC-u ga sigurno nitko neće štedjeti.

Nemaju niti vremena, budući da je riječ o već iskusnom borcu, koji je pred veterankih godinama i nema vremena za građenje. Iskoračiti će sada ili neće.

Nema čekanja, odmah u vatru!

Tako je već poznato i kad će se prvi put boriti. Bit će to 9. ožujka u Miamiju na UFC 299 priredbi, gdje će mu se suprotstaviti borac sličnih gabarita. Brbljavi te također vrlo atraktivni Kevin Holland.

Savlada li Hollanda, Page bi mogao odmah postati Top 10 borac, a onda se mogu očekivati i još jače borbe za njega. Ako ga Holland zaustavi, to bi mogla također biti pobjeda za UFC, čime bi potvrdili kako Bellatorove zvijezde padaju od UFC-ovih "gatekeepera".

Sve u svemu, bit će zanimljivo popratiti njegovu borilačku avanturu u najvećoj svjetskoj promociji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider