FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sastanak odluke

UFC jako ulazi u godinu: Khabib će uživo gledati kako mu McGregor uzima pojas?

Novog prvaka lake kategorije UFC-a mogli bi dobiti već u siječnju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC već nekoliko godina nema evente na samom kraju godine, no u novu godinu će i ovaj put ući vrlo žestoko. U siječnju su na programu tri spektakla na otoku u Abu Dhabija od čega će dva biti u europskom terminu.

Prvi od njih, 16. siječnja predvode Max Holloway i Calvin Kattar, a onda sredinom tjedna, 20. siječnja imamo i event kojeg su trebali predvoditi Englez Leon Edwards i Šveđanin čečenskog porijekla Khamzat Chimaev, no ta je borba opet odgođena.

Vrhunac tog tjedna bit će UFC 257 kojeg predvode Conor McGregor i Dustin Poirier. Upravo bi pobjednik tog dvoboja mogao dobiti pojas, možda makar privremeni prvaka lake kategorije iako se Dana White i dalje nada kako će ga zadržati Khabib Nurmagomedov.

On će također biti dio velikog UFC-ova tjedna u Abu Dhabiju jer tamo stiže na sastanak s predsjednikom UFC-a. Tema će biti nekoliko, od boraca koje zastupa Khabib do njegove nove MMA organizacije koju je nedavno kupio.

No White se nada kako će Khabiba slomiti na temi njegovog povratka borbama. Dagestanac putem medija šalje poruke kako bi ga mogla ''izuti iz cipela'' tek neka nemoralna ponuda od 100-injak milijuna dolara što zvuči prilično nerealno.

Rezultat tog sastanka mogao bi tako odlučiti hoće li se u revanšu Poirier i McGregor ipak boriti za naslov, a možda čak i pred očima neporaženog prvaka koji će tih dana biti u gradu. Kad su Khabib i McGregor u gradu to zna biti dosta medijski bučno i zato jedva čekamo siječanj i nove prijenose UFC-a na gol.hr-u u 2021. godini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider