FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tri borbe za naslov

UFC izbacio povijesnu najavu za UFC 251: MMA fanovi odbrojavaju dane do početka Fight Islanda

MMA fanovi odbrojavaju dane do početka UFC 251 eventa na tzv. Fight Islandu.

UFC-ov šou preselit će se uskoro na Otok Yas, a program u Abu Dhabiju otvorit će veliki UFC 251 event koji nam u noći s 11. na 12. srpanj donosi čak tri meča za titulu, prenosi Fightsite.

Glavne zvijezde ovog događaja bit će Kamaru Usman i njegov izazivač iz velter kategorije Gilbert Burns.

Curtis Blaydes udara Volkova Curtis Blaydes razbio Volkova i potvrdio da je prvi u redu nakon Ngannoua za borbu protiv Miočića divider

Istog će dana svoju titulu u perolakoj braniti i Alexander Volkanovski kojeg čeka revanš s bivšim prvakom Maxom Hollowayem, a treći pojasa vrijedan meč donosi nam okršaj za upražnjenu titulu bantam kategorije između Petra Yana i Josea Alda.

Upravo su ova tri dvoboja uz veliki revanš bivših prvakinja Jessice Andrade i Rose Namajunas pronašla mjesto na novom UFC-ovom posteru.

gol expired Pojavom personaliziranih maski za lice sučeljavanje UFC boraca sve više sliči planetarno popularnoj igrici divider

Podsjetimo, riječ je o prvom eventu na tzv. Fight Islandu, otoku u Abu Dhabiju koji je UFC zakupio za održavanje minimalno četiri eventa u srpnju. Razlog je naravno koronavirus koji je zaustavio sport u SAD-u, pa je UFC htio izolirani otok na kojem nema zabrana dolazaka i odlazaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider