FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
fenomenalnih pet borbi

VIDEO: Veliki povratak bivšeg UFC prvaka, Dillashaw slavio u sjajnoj borbi iznenađujućom odlukom sudaca

UFC Fight Night u Las Vegasu obilovao je sjajnim borbama.

Više od dvije godine nakon suspenzije zbog dopinga u UFC se vratio bivši prvak bantam kategorije T.J. Dillashaw. Odradio je sjajnih pet rundi protiv Codyja Sandhagena te na kraju slavio podijeljenom odlukom sudaca.

Bio je to šlag na torti sjajnog UFC Fight Nighta u Las Vegasu koji je uz dva velika preokreta imao i tri sudačke odluke s kojima se ne bi svi složili.

Tako je bilo i nakon 25-minutnog rata u glavnoj borbi. Činilo se kako Sandhagen ipak ima prednost, ali Dillashaw je nagrađen za povratničku borbu u kojoj je s razbijenom arkadom i ozljedom koljena izdržao do kraja.

Odmah je najavio kako želi borbu za pojas s pobjednikom revanša između Yana Sterlinga.

Rat u oktogonu

Fenomalnu borbu odradili su u bantamu i Kyler Phillips i Raulian Paiva kao pravo zagrijavanje za glavnu borbu. Na kraju je otišla do kraja treće runde iako su obojica bila na rubu nokauta i završetka.

Na kraju su suci većinskom odlukom proglasili Rauliana Paivu pobjedom. No bilo bi zasluženo i da je otišla na drugu stranu. Pogledajte cijelu borbu...

Sjajna borba Phillipsa i Paive

Darren Elkins upisao je impresivnu pobjedu protiv Darricka Minnera u perolakoj kategoriji. Uzeo je Minner prvu rundu, ali u drugoj je 38-godišnji veteren došao do preokreta.

Elkins je pretrpio dosta šteta u prvoj rundi, ali onda je u drugoj došao do sjajnih pozicija u parteru da uzvrati jednakom mjerom. Sudac je nakon jednog arsenala udaraca prekinuo borbu jer se Minner nije dovoljno dobro branio.

To je druga pobjeda Elkinsa u nizu nakon što je upisao četiri poraza u nizu.

Elkins slavio tehničkim nokautom

U jedinoj ženskoj borbi na main cardu vidjeli smo okršaj dvije mlade borkinje u muha kategoriji. Maycee Barber je slavila podijeljenom sudačkom odlukom protiv Mirande Maverick u tijesnoj borbi te će tako ona napredovati u kategoriji gdje je apsolutna vladarica Valentina Ševčenko.

Yanez preokrenuo protiv Coste

Glavni program je otvoren također u bantamu. Adrian Yanez je slavio u drugoj rundi tehničkim nokuatom protiv Randyja Coste. Stjerao je u kut pa poslao na koljena Yanez Costu u drugoj rundi pa potom žestokim udarcima zasuo protivnika.

No Costa se branio aktivno i nije baš jasno zašto je sudac prekinuo borbu. Ipak, Yanez je zaslužio ovo slavlje jer je u prvoj rundi preživio svašta te s dosta štete na licu došao do velikog preokreta.

Yanez preokrenuo protiv Coste

UFC Fight Night:

T.J. Dillashaw ponijedio Coryja Sandhagena - podijeljena odluka

Raulian Paiva pobijedio Kylera Phillipsa - većinska odluka

Darren Elkins pobijedio Darrick Minner - tehnički nokaut

Maycee Barber pobijedila Mirandu Maverick - podijeljena odluka

Adrian Yanez pobijedio Randyja Costu - tehnički nokaut

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider