FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
odmah bačen u vatru

UFC dogovorio veliku borbu za srpanj: JDS na povratku protiv čovjeka koji je "prevario" smrt!

Tek što je nedavno potpisao za UFC, Bugarin Blagoi Ivanov debitirat će u srpnju i odmah će biti glavna borba večeri.

Galerija Junior dos Santos (Foto: AFP) Blagoi Ivanov (Screenshot, Facebook)

Najjača svjetska MMA promocija nedavno je osvježila svoj roster velikim pojačanjem u teškoj kategoriji, a sada će tom pojačanju dodijeliti jedan jako zahtjevan debitantski ispit, prenosi Fightsite.hr.

Radi se od bugarskom Borcu Blagoiju Ivanovu (16-1-1) koji je već duži niz godina držao glas ponajboljeg teškaša izvan elitnog UFC-a. Ivanov će prema najnovijim informacijama svoj prvi nastup u oktogonu imati protiv bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa (18-5), a tu je veliku vijest potvrdio ugledni MMA novinar Ariel Helwani, nakon što ju je prvotno plasirao ESPN.

"Cigano" se, podsjetimo, odnedavno može ponovno boriti s obzirom na to da je USADA-ina istraga potvrdila njegove tvrdnje po kojima je na doping testu pao zbog kontaminiranih suplemenata. Velikog Brazilca u akciji nismo gledali još od UFC-a 211 i borbe u kojoj ga je zaustavio aktualni prvak Stipe Miočić.

S druge strane, Bugar koji je nastupao u Bellatoru, a uz to je i bivši WSOF prvak, posljednji se put borio u studenom 2017. godine. Trenutno je na nizu od pet pobjeda, a među imenima protiv koji je tijekom karijere bio uspješan ističu se ona Ricca Rodrigueza, Lavara Johnsona i Shawna Jordana.

O Ivanovu smo nedavno pisali nakon što je i službeno potpisao ugovor s UFC-om. Riječ je o borcu koji je u karijeri nanio prvi poraz legendarnom Fedoru, ali i čovjeku koji je preživio ubod nožem u srce, te se potom probudio iz dvomjesečne kome.

Dos Santosu i Ivanovu UFC je dodijelio glavnu borbu svog 133. Fight Nighta koji se održava 14. srpnja u Boiseu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider