FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 270

Teškaši se zakačili na presici oko vlastitog sparinga, Ngannou: "Nokautirao sam ga", Gane: "To je laž!"

Teškaši koji će predvoditi UFC 270, Francis Ngannou i Cyril Gane, zakačili su se na konferenciji za medije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Anaheim u Kaliforniji sprema se ugostiti sjajni UFC 270 s teškaškim okršajem za pojas između Francisa Ngannoua i Cyrila Ganea u naslovnim ulogama. Iako se u narativu ovog meča često spominjala njihova zajednička povijest i počeci u francuskom MMA Factoryju, u predvečerje njihovog međusobnog okršaja ta se bogata povijest svela na fusnote.

Event pratite u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro i u snimci istog dana na Novoj TV.

Primjerice, Francis Ngannou je u četvrtak rekao kako nikad nije bio Ganeov momčadski kolega, odnosno kako se već preselio iz Francuske u Las Vegas i bio je samo u prolazu u Parizu kad je sparirao s Ganeom. Trenirali su zajedno, dakle, ali nikad nisu bili momčadske kolege.

Također, mišljenja im se razlikuju, zapravo možda više sjećanja na Ngannouovu tvrdnju ranije ovaj tjedan kako je nokautirao Ganea nogom na jednom od njihovih sparinga.

“Nokautirao sam ga, možda se zato ničeg ne sjeća“, rekao je Ngannou.

“To nije istina“, odgovorio Gane pa nastavio. „Sparirali smo i bio je to sjajan sparing. Udario me prekrasnim lijevim udarcem nogom, ali njegov problem je što ne voli tehnički sparing. Voli udarati snažno. Pogodio me, boljelo je. Vidite, iskren sam, ozlijedio me, ali nije me oborio“.

Kasnije su nastavili verbalno sparirati o svom sparingu, a Dana White je to sve stoički podnosio.

Bilo kako bilo na tom nesretnom sparingu, u nedjelju u četiri ujutro u izravnom prijenosu na gol.hr-u saznat ćemo tko je bolji kad se sastanu UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Ngannou i privremeni prvak Gane i kad se pojasevi konačno ponovo ujedine. Njihov bivši trener, Fernand Lopez, bit će u uglu privremenog šampiona, jer je Ngannou već nekoliko godina u Xtreme Coutureu u Las Vegasu kod Amera srpskih korijena Ericka Niksica.

Gane koji obično ima jako puno respekta prema svojim suparnicima više nije mogao trpjeti i izazvao je Ngannoua da ga pogleda u oči i kaže kako ga je nokautirao na sparingu, međutim Ngannou se na kraju povukao jer nije mogao dokazati to bez snimke i dodao kako poštuje Ganea.

Više o ovom eventu saznajte u prvom ovogodišnjem Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider