FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Za pojas u muhi

VIDEO Pogledajte prognoze za sunaslovnu borbu UFC-a 270: Pokrajac i Galešić se slažu - raznovrsniji je borac...

Prije okršaja Ngannoua i Ganea u teškoj na UFC-u 270 u izravnom prijenosu na gol.hr-u od četiri ujutro pogledajte meč Deivesona Figueireda i Brandona Morena.

Ljubitelji MMA ovaj vikend doći će na svoje na UFC-u 270, koji možete pratiti uživo u nedjelju od četiri ujutro na gol.hr-u i u snimci na Novoj TV. Oni koji vole razorne udarce će se počastiti u borbi večeri i okršaju za pojas u teškoj između Francisa Ngannoua i Cyrila Ganea, a oni koji više vole "tehničare" uživat će u okršaju u muhi između Brandona Morena i Deivesona Figueireda.

Naši MMA analitčari Igor Pokrajac i Zelg Galešić najavili su obje borbe.

"Moreno je iznenadio u parteru protiv Figueireda u prošloj borbi, jer je Brazilac bio dominantan protiv svih dosadašnjih suparnika na podu. Brazilcima je borba u parteru inače jača snaga, iako ih ostatak svijeta u zadnje vrijeme sustiže. Moreno je puno aktivniji i puno raznovrsniji borac od Figueireda. Ovaj put ću prednost dati Meksikancu", kaže Igor Pokrajac.

Zelg se slaže

"Moreno raste iz meča u meč, njemu prednost. Uvijek pronađe izlaz iz svega. Uvijek je ispred Figueireda bilo u parteru ili u stojci. Još jedan težak meč sigurno, ali sam za prvaka“, uvjeren je Zelg Galešić.

Više o UFC-u pronađite u prvom ovogodišnjem Lucky Punchu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider