FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ceremonijalno vaganje

VIDEO Ngannou i Gane mirni na vaganju, White morao uskočiti između Morena i Figueireda, ali šou je ukrao ludi Pereira

Sjajni UFC 270 je spreman za početak, prijenos okršaja Ngannou - Gane i Moreno - Figueiredo gledajte uživo na gol.hr-u od četiri ujutro noćas.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezde UFC-a 270 odradili su i posljednji protokol, sad je sve zaključeno, što su govorili, govorili su, a u nedjelju od četiri ujutro kad se zaključaju vrata oktogona govorit će samo šake. Francis Ngannou i Cyril Gane za ujedinjenje pojasa u teškoj i Bradon Moreno protiv Deviesona Figueireda treći put zaredom za pojas u muhi, a prije njih još pokoja poslastica…

U subotu uvečer po američkom vremenu glavne zvijezde nedjeljnog spektakla susreli su se posljednji put i pogledali u oči prije borbi u Honda Centru, ali Ngannou i Gane mirno iščekuju svoj konačni obračun.

Bivše momčadske kolege iz MMA Factoryja u Parizu bili su vrlo motivirani jedan na drugoga, ali puni poštovanja večer prije borbe koja će odlučiti tko je najopasniji čovjek na svijetu.

To se ne može reći za Morena i Figuereda, koji su se na posljednjem sučeljavanju onoga što bi trebala biti njihova posljednja međusobna borba još jednom napalili jedan na drugoga. Ponovo je emotivniji bio Brazilac koji je usred sučeljavanja pokazao srednji prst svom suparniku pa je Dana White morao uskočiti između.

No, šou na ceremonijalnom vaganju odnio je najveći šoumen na priredbi, Michel Pereira, koji je u najavi svog velteraškog obračuna s Andreom Fialhom napravio salto unatrag na pozornici…

 

Sve je spremno za spektakl!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider