FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
začepio svima usta

Woodley obranio pojas UFC prvaka protiv napuhane zvijezde Darrena Tilla!

Tyron Woodley obranio je naslov UFC prvaka nakon što je polugom u drugoj rundi završio Engleza Darrena Tilla.

Galerija Woodley vs Till Woodley završava Tilla (Screenshot) Woodley pobijedio Tilla (Foto: AFP) +3 Woodley pobijedio Tilla (Foto: AFP)

Tyron Woodley obranio je naslov UFC prvaka nakon što je gušenjem u 2. rundi slavio protiv izazivača Darrena Tilla. Woodley je ugušio Tilla na samom kraju druge runde, nakon što ga je udarcem u glavu poslao na tlo na početku druge dionice i nanio mu veliku štetu mnogim udarcima šakama i laktovima.

Prva runda prošla je u blagoj dominaciji Woodleyja koji je nekoliko puta zahvatio Tilla, koji je pak uputio tek tri udarca u pet minuta prve dionice. Čim su izašli u drugu rundu Woodley i Till ušli su u jednu razmjenu udaraca, a jedan je odsjeo na lijevoj strani glave engleskog borca, te ga poslao na tlo.

Nakon toga je Woodley navalio i nije stao do posljednjih 30 sekundi runde, kada je uspio zavuči ruke oko Tillovog vrata i natjerati ga da tapka.

Treća je to obrana naslova za Woodleyja, koji sebe naziva najboljim velterašem u povijesti UFC-a, ali i prvi poraz za Tilla u MMA-u.

Nakon propadanja borbe Ševčenko i Montano, u sunaslovnu borbu večeri promovirane su Karolina Kowalkiewicz i Jessica Andrade. Djevojke ni najmanje nisu razočarale, a meč je završen brutalnim nokautom brazilske borkinje!

Dogodilo se to sredinom prve runde, kada je jedna desnica odsjela na bradi poljske borkinje, koja je u trenutku nakratko zaspala i u slobodnom padu pala na tlo, te lupila glavom u pod.

Andrade je upisala treću uzastopnu pobjedu, nakon što je izgubila meč za titulu protiv bivše prvakinje Joanne Jędrzejczyk u svibnju prošle godine. Prvi je to poraz nokautom za Kowalkiewicz u karijeri.

Zabit Mogamedsharipov upisao je novu pobjedu i to na spektakularan način - polugom na koljenu! Žrtva je bio Brandon Davis, a Mogamedsharipov je još jednom dokazao zašto je jedan od najatraktivnijih boraca u UFC-u!

Mogamedsharipov (Foto: AFP) Mogamedsharipov (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dagestanac je uzeo leđa svom suparniku i iz te pozicije mu uzeo nogu, bacio se na leđa i povukao tu nogu najjače što je mogao. Davis je morao tapkati, jer da nije popucali bi mu mišići i ligamenti u zadnjoj loži i koljenu.

Jimmie Rivera upisao je jednoglasnu pobjedu protiv Johna Dodsona, u meču koji je bio najdosadniji u glavnom programu. Publika ih je na kraju nagradila zvižducima, te jasno dala do znanja što misli o njihovom meču.

U prvoj borbi večeri Ganac Abdul Razak Alhassan pokazao je koliko je opasan borac. U 11 profesionalnoj MMA borbi upisao je 10. nokaut, 10. u prvoj rundi! Nakon manje od minutu borbe nokautirao je Niku Pricea, kojeg mnogi vide kao budućnost velter kategorije.

Alhassan ga je pritisnuo uz ogradu, uputio nekoliko teških udaraca, a onaj koji je presudio sjeo je na lijevu sljepoočnicu Pricea, u trenucima kada se ovaj dizao s poda.

UFC 228, glavni program:

Tyron Woodley pobijedio Darrena Tilla (gušenje, 2. runda)

Jessica Andrade pobijedila Karolinu Kowalkiewicz (nokaut, 1. runda)

Zabit Magomedsharipov pobijedio Brandona Davisa (poluga na koljenu, 2. runda)

Jimmie Rivera pobijedio Johna Dodsona (jednoglasna sudačka odluka)

Abdul Razak Alhassan pobijedio Niku Pricea (nokaut, 1. runda)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider