FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na gol.hr

Čekanju je stigao kraj: Pobjednika ovaj put mora biti!

Samo jedan dan dijeli nas od početka UFC spektakla u Las Vegasu, a izravni prijenos u nedjelju od 4 sata ujutro možete pratiti na portalu GOL.hr

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje od četiri mjeseca prošlo je od spektakla u New Yorku gdje su UFC velteraši Tyron Woodley i Stephen Thompson navijačima pružili jednu od najboljih borbi u posljednjih nekoliko godina. Pobjednika u konačnici nije bilo jer su suci dvoboj proglasili neriješenim, a Woodley je pritom zadržao pojas. No, prije takve odluke netko je pogriješio u zbrajanju i Woodleyja proglasio pobjednikom.

"Dame i gospodo imamo korekciju! Ovaj meč je proglašen neriješenim", izgovorio je najavljivač Michael Buffer.

Samo četiri borbe u povijesti UFC-a završile su bez pobjednika, a odmah poslije meča Thompson je najavio revanš.

"Tako je kako je, ali učinit ćemo to ponovno, nije me briga, borit ćemo se ponovno", rekao je izazivač Thompson.

No, Woodley nije očekivao revanš tako brzo. Želio se boriti s još nekim protivnicima, pogotovo jer je i nakon što je osvojio pojas, a to je bilo prošle godine, želio kao izazivača St-Pierrea ili Diaza. Iako se Woodley i UFC očito se ne slažu oko izbora boraca, Tyronu je ipak zadržavanje pojasa najvažnije.

"Ovaj pojas sam vizualizirao čitavog života. Od prvog trenutka kada sam ušao u oktogon imam tu misiju. Osjećam se nevjerojatno, želim zahvaliti Bogu, mojoj supruzi i trima sinovima. Vaš tata je svjetski prvak", kazao je prvak u velteru Woodley.

Vidjet ćemo hoće li to ostati i nakon vikenda. Jer njih su dvojica najbolji velteraši svijeta u ovom trenutku i obojica su na vrhuncu svojih karijera.

UFC 209 gledajte UŽIVO na GOL.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro te u večernjem terminu od 23 sata na Novoj TV!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider