FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obožava džoint

Tyson se napušen borio protiv Jonesa: "Ne prestajem pušiti, takav ću umrijeti"

Sve je javno priznao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Egzibicijski meč, organiziran u Los Angelesu, između 54-godišnjeg Mikea Tysona i 51-godišnjeg Roya Jonesa Jr. završio je neriješenim rezultatom.

Meč kojeg su svi iščekivali s uzbuđenjem i znatiželjom na kraju nije razočarao, iako na kraju osam rundi nije proglašen pobjednik. Svaka je runda trajala dvije umjesto uobičajene tri minute.

gol expired Zidaneu se deveti put ozlijedila velika zvijezda koja previše jede, navijači u šoku divider

Na kraju meča kada je trebalo proglasiti pobjednika Tyson je djelovao svježije od Jonesa Jr.

"Jako sam sretan što sam opet bio u ringu. Iako su ove dvije minute djelovale kao nekada tri, želim se opet boriti. Moramo ponoviti meč, želim revanš", rekao je na kraju meča Tyson koji se nakon 15 godina vratio u ring. "Zadovoljan sam neriješenim rezultatom", dodao je.

"Udarci u tijelo su svavako uzeli danak", rekao je Jones Jr. bivši svjetski prvak u četiri različite težinske kategorije čija je zadnja borba bila 2018.

gol expired Svi poludjeli na direktora: Tražio pomoć države, a supruga se hvali božićnim poklonom od milijun kuna divider

Ovo je bio njihov prvi međusobni meč.

Tyson priznao da se borio napušen

Mike Tyson je nakon borbe otkrio da je u ring ušao napušen. Na dan meča zapalio je nekoliko džointa i istaknuo da je ovisan o travi.

''Ne mogu prestati pušiti, jednostavno moram pušiti, žao mi je, pušim. Pušim svaki dan, nikad ne prestajem pušiti. To sam ja. To nema nikakav negativan utjecaj na mene. Jednostavno sam to ja i takav ću umrijeti. Pušio sam i prije borbe s Jonesom'', izjavio je slavni boksač.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider