FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ODLAZI NEPORAŽEN

Tyson Fury na kraju meča šokirao svoje fanove: "To je bilo to, obećao sam supruzi da je gotovo"

Ako je vjerovati Tysonu Furyju, meč protiv Dilliana Whytea bio je i njegov oproštajni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrlo zadovoljan mogao je biti Tyson Fury nakon meča protiv Dilliana Whytea. Ostvario je pobjedu nokautom u šestoj rundi, pred gotovo sto tisuća ljudi, zaradio je ogroman novac, a gotovo da nije primio nikakvu štetu.

Opravdao je svoj status favorita i zapravo tijekom meča nije dozvolio nikakav šok. Zato je šok došao kasnije, kad je Fury upitan što planira dalje u karijeri i kad bismo ga mogli ponovno vidjeti u ringu.

Namjerava održati obećanje supruzi

Otkrio je tada Gipsy King kako je svojoj supruzi Paris obećao da će se povući nakon trilogije protiv Deontaya Wildera, ali da nije mogao otići bez da dobije priliku nastupiti pred svojim sunarodnjacima.

Kako je odradio meč pred rasprodanim Wembleyem, nakon istog je otkrio kako je to bilo to od njega, odnosno da je meč protiv Whytea bio njegov posljednji u karijeri.

Fury je već ranije spominjao da njegova karijera neće trajati još dugo, no nitko nije očekivao da bi mogao napustiti boks prije nego se okuša u meču za apsolutnog prvaka teške kategorije, neovisno hoće li to biti protiv Oleksandra Usyka ili Anthonyja Joshue.

Sve u svemu, ako je ova odluka konačna, Fury je završio karijeru na način kako ju je vodio, ludo i neočekivano. No, sve u jednom svom unikatnom stilu.

Odradio je 33 profesionalna meča, upisavši 32 pobjeda i jedan neodlučeni ishod.

Fury i njegova supruga Paris roditelji su šestero djece, dok je sedmo na putu, a Tyson je već ranije najavio kako se želi više posvetiti obitelji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider