FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
trilogija u Las vegasu

Tyson Fury protiv Deontaya Wildera nikad teži u karijeri, razlika će biti ogromna

Tyson Fury i Deontay Wilder u nedjelju ujutro bore se po treći put.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu, negdje iza pet sati, u ring će u Las Vegasu po treći put izaći svjetski prvak po WBC verziji, Tyson Fury i njegov sadveć legendarni američki rival, Deontay Wilder.

Bit će ovo njihov treći meč nakon što je prvi 2018. godine završio bez pobjednika, a prije godinu i pol dana je Britanac uvjerljivo tehničkim nokuatom slavio protiv Wildera.

Tyson Fury u ovom meču brani najpoznatiju boksačku titulu, onu WBC federacije, a Wilder traži iskupljenje nakon prave male katastrofe koju je doživio u veljači prošle godine.

Na održanom vaganju imali smo što vidjeti. Fury je težio pomalo nevjerojatnih 125.5 kilograma, dok je Wilderu vaga pokazala 108 kilograma. Za razliku od prošlogodišnje borbe, Fury je teži dva kilograma te čak deset nego 2018. godine.

Gipsy King nikad nije bio teži u svojoj karijeri, ali nije ni Bronze Bomber. Tih 17 kilograma razlike moglo bi biti odlučujuće samo treba vidjeti za koga. Fury je favorit, naročito nakon onog što smo gledali prošle godine kada je toliko dominirao da se Wilder morao ovih godinu i pol dana opravdavati i tražiti brojne izlike zbog čega je taj meč tako izgledao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider