FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JE LI OVO OSTVARIVO?

Tyson Fury otkrio koji su uvjeti za njegov povratak i meč protiv Joshuee

Tyson Fury i dalje se čvrsto održava u mirovini, ali svako malo izađe u javnost s nekim uvjetima za iz nje izaći.

Tyson Fury (Foto: Afp)

23. travnja odradio je Tyson Fury svoj trenutno posljednji meč, onaj protiv Dilliana Whytea. Kažemo trenutno, iako je nakon meča objavio umirovljenje. Naime, rijetko tko vjeruje kako se 33-godišnji Fury neće još koji put vratiti u ring.

Puno toga moglo bi ovisiti o onome što će se dogoditi 20. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, kad će u ring ući Oleksandr Usyk i Anthony Joshua. Pobjednik tog meča izaći će iz ringa s tri titule i nedostajat će mu samo onaj WBC, koji je u vlasništvu Furyja. 

Fury nije prežalio meč protiv Joshue

Fury nije toliko zagrijan za dolazak do apsolutne titule, ali ga zanima Anthony Joshua. Nije tajna da se želi obračunati sa sebi ne baš dragim sunarodnjakom te kako mu nije lako palo prošlogodišnje otkazivanje njihovog već dogovorenog meča. No, ima Fury uvjete pod kojima bi to odradio.

Tijekom jednog druženja s fanovima, otkrio je Fury koja su to dva uvjeta za njegov povratak u ring.

"On je biznismen, a ne borac. I kunem se Bogom, nadam se da će pobijediti Usyka pa da mogu izaći iz mirovine i boriti se besplatno protiv njega", rekao je Fury, nastavivši:

"Ali, uvjeti su ovakvi. Želim da meč bude na Wembley stadionu, želim da bude slobodan ulaz i želim da se besplatno emitira u cijelom Ujedinjenom Kraljevstvu. Borit ću se ovdje protiv njega, nigdje vani, nego slobodno za naše ljude."

Znamo koliko je Fury dobar demagog pa nas ne čudi ovakvo pridobivanje fanova. 

Je li se uistinu spreman boriti za besplatno? To samo on zna, ali ovo mu zapravo nije prvi slučaj sličnih izjava, gdje mu novac ne predstavlja apsolutno nikakav prioritet. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider