FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ČEKAO JE DO DANAS

Tyson Fury odustao od meča protiv Joshue: "Isteklo je vrijeme, gotovo je!"

Meč Tysona Furyja i Anthonyja Joshue očito se neće održati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji verzije WBC, Britanac Tyson Fury, odustao je od borbe protiv Anthonyja Joshue, rekavši da njegov sunarodnjak nije potpisao ugovor prije isteka roka u ponedjeljak.

"Službeno je, Dan D je došao i prošao", rekao je Fury na Instagramu. "Nikakav ugovor nije potpisan, pa je gotovo za Joshuu", rekao je Fury putem Instastory objave, nakon što je dva puta ranije tijekom dana objavio podsjetnik.

Joshuin tim tražio je još vremena

Fury i Joshua javno su dogovorili datum 3. prosinca za svebritansku borbu u teškoj kategoriji koja se godinama pripremala, no ona se ipak neće dogoditi. Fury je prije deset dana za istu borbu Joshui poslao ugovor.

Tyson je odlučio postaviti rok do ponedjeljka, 26. rujna u 17 sati za Joshuu da potpiše ugovor za borbu s njim, a Joshua je odgovorio da ugovore trenutačno pregledavaju njegovi odvjetnici.

Njegov promotor Eddie Hearn inzistirao je na tome da nema šanse da se dogovor može finalizirati prije roka koji je odredio Fury. No, on nije htio isti produžiti te je potvrdio kako su pregovori završeni.

Fury je već izabrao i zamjenu, te bi se  3. prosinca mogao boriti s bivšim WBA regular prvakom u teškoj kategoriji, Mahmoudom Charrom, nakon što ga je 37-godišnji Nijemac izazvao na borbu na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider