FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jedva čekamo

Tri vikenda zaredom čekaju nas UFC spektakli uz prijenos uživo na gol.hr-u

Čak tri sjajna UFC eventa u tri tjedna. Kraj mjeseca donijet će poslasticu u poluteškoj kategoriji. Branitelj naslova Poljak Jan Blachowicz sastaje se s Brazilcem Gloverom.

Tri vikenda zaredom imat ćemo priliku vidjeti sjajne borce, a prvu UFC priredbu obilježit će meč Paula Coste i Marvina Vettorija. Zajedničko im je to što su posljednje mečeve obojica izgubili od trenutnog prvaka srednje kategorije, Israela Adesanyje.

No, Brazilac i Talijan i dalje su pri samom vrhu kategorije, a tamo žele i ostati. Vettori se u UFC-u bori već šest godina i u 11 nastupa ima samo tri poraza, a dva su bila od Adesanyje. Bolne rane od Adesanje ima i Paulo Costa.

U rujnu prošle godine dobio je priliku uzeti Adesany pojas, a iako su mnogi mislili da to Costa može dobiti, Nigerijac ga je porazio tehničkim nokautom. Costa od tada nije bio u kavezu.

gol expired Roko Šimić pobjedom debitirao u Ligi prvaka: Barcelona konačno slavila divider

Kraj mjeseca donijet će poslasticu u poluteškoj kategoriji. Branitelj naslova Poljak Jan Blachowicz sastaje se s Brazilcem Gloverom. Teixeirom. Blachowicz je prvak od rujna prošle godine,a pojas je obranio u ožujku velikom pobjedom protiv Israela Adesanye kojemu je to bio prvi vjerojatno i posljednji izlet u ovu kategoriju. Teixeira je pak svoju priliku dočekao s pune 42 godine. Brazilski veteran je bez poraza od 2018., u međuvremenu je dobio pet mečeva zaredom, i sad može postati novi UFC-ov prvak!

gol expired Odlični Marin Čilić odigrao sjajan meč i plasirao se u četvrtfinale Moskve divider

A početak studenog donijet će okršaj najboljih svjetskih velteraša -Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona. U njihovom fenomenalnom prvom susretu 2019. slavio je Usmanu, prekidom minutu prije kraja borbe. Sve od tog trenutka Colby je tražio revanš, a nedavno je optužio Nigerijca da ga je namjerno izbjegavao te naslov branio protiv slabijih boraca Masvidala i Burnsa. Covington je imao samo jednu borbu od tada - nokautirao je Tyrona Woodlya i strpljivo čekao...

gol expired Zagrebaši opet izgubili, bliži se druga godišnjica od zadnje pobjede u Ligi prvaka divider

Ove subote Costa i Vettori za ostanak u vrhu srednje kategorije. Kraj mjeseca donosi borbu za naslov u poluteškoj, a početkom studenog okršaj dvojice ponjboljih velteraša današnjice. Sve pratite na gol.-hru i Novoj TV.

Subota 23.10. gol.hr UŽIVO od 22:00

(BRA) P. Costa vs M. Vettori (ITA) do 84kg

Nedjelja 31.10. gol.hr UŽIVO od 20:00

(POLJ) J. Blachowicz vs G. Teixeira (BRA) do 93kg

Nedjelja 6.11. gol.hr UŽIVO od 3:00

(NIG) K. Usman vs C. Covington (SAD) do 77kg

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider