FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nema šale sa superzvijezdom

Trenutak o kojem bruji svijet boksa: Uljezi upali svjetskom prvaku u ring, njegova reakcija oduševila

Boksačka superzvijezda nema sluha za youtubere i njihove promotivne akcije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Saul Canelo Alvarez po mnogima je trenutačno najbolji pound for pound boksač svijeta, a da s ovim Meksikancem nema šale, pokazao je detalj i nakon njegove posljednje borbe.

Canelo je taman trebao dati izjavu nakon pobjede, kada je primijetio uljeze u ringu. U kadru su se pojavila dva čovjeka - jedan je imao majicu Jakea Paula, a drugi Bena Askrena. Radi se o YouTube zvijezdi i bivšem UFC borcu koji će se uskoro sučeliti u boksačkom meču.

Canelo nije imao sluha za takav vid promocije, pa ih je pogledao oštrim pogledom i izbacio iz ringa. No može se diskutirati i da je ovaj vjerojatno marketinški potez ipak uspio jer je video postao viralan.

Jake i Logan Paul braća su youtuberi koji su se bacili u boks. Zasad se bave ekshibicijskim mečevima, ali redovito prozivaju i prave boksače. Canelo ih je jednom prilikom kritizirao zbog manjka poštovanja prema boksu i iskorištavanje tog sporta za zgrtanje novca.

"Volio bih ga pozvati na sparing pa da nauči o čemu je ovdje riječ", poručio je Loganu Paulu na pitanje o potencijalnom meču.

Što se tiče pravog, a ne youtuberskog boksa, Canelo je lakoćom pobijedio izazivača Avnija Yildirima i obranio WBA i WBC naslove u supersrednjoj kategoriji. Ubrzo je potvrđen i spektakularan meč - borba protiv vlasnika WBO pojasa Billyja Joea Saundersa. Bit će to bez sumnje možda i borba godine.

gol expired Teška ozljeda mlade zvijezde Bayera: Hoće li Jedvaj uhvatiti zadnji vlak za reprezentaciju? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider