FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
znakovite riječi trenera

Vidjeli smo posljednje od McGregora: "Biste li se vi ponovno borili? I Superman uspori"

Conor McGregor ostao je bez glavnog trenera za nadolazeće borbe, osim ako one nisu protiv Diaza ili Habiba.

McGregor i trener Kavanagh (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ako je suditi prema posljednjim riječima poznatog MMA trenera Johna Kavanagha, Conor McGregor izgubio je glavnog trenera za većinu, ako ne i sve buduće borbe u svojoj karijeri. Kavanagh je odlučio da više neće trenirati Conora za bilo koju borbu, iz bilo kojeg razloga, već samo ako to bude uistinu posebna prilika.

Nije riječ o svađi ili nečem sličnom, već je Kavanaghu jednostavno toliko stalo do Conora da mu nakon posljednja dva poraza (Floyd Mayweather i Habib Nurmagomedov) jednostavno samo želi dobro i ne želi da se ponovno dovodi u situaciju opasnu za zdravlje.

U obzir dolaze samo dva imena

"Morat će me uvjeriti da bismo radili zajedno. Obožavam sve vrijeme što smo proveli zajedno, cijelo ovo putovanje, ali morat će mi dati jako dobar razlog kada ga pitam zašto ponovno želi prolaziti kroz sve to", rekao je Kavanagh, pa i otkrio o kojoj bi se to borbi moglo raditi.

"Mogla bi to biti treća borba s Nateom Diazom jer mi je obećao tu borbu. Mogao bi to biti revanš protiv Habiba. No ako mi kaže da žele da se bori protiv nekoga trećeg, mislim da ću mu samo reći da mu želim sve najbolje u toj borbi", otkrio je Kavanagh pa dodatno pojasnio.

"Vjerojatno će me sutra nazvati i pitati zašto sam sve to rekao i otkriti mi da se bori u ožujku. To je Conor. S njim se nikad ne zna."

Možda smo vidjeli Conora posljednji put u oktogonu?

Kavanagh jednostavno smatra da je Conor dovoljno zaradio te da nema potrebe dalje se baviti nečim što može stvoriti probleme njegovu tijelu jer bi to moglo imati posljedice za cijeli život.

"Oženjen je i uskoro će imati dvoje djece. Mislim da nema potrebe više primati udarce. Habib ga je pogodio udarcem kakvim nikada nije pogođen u karijeri. Čak i Superman nekada u životu uspori", kaže Kavanagh.

Iako je od borbe protiv Nurmagomedova prošlo više od dva mjeseca, Kavanagh je priznao da još nije razgovarao s McGregorom o toj borbi.

"Ne, nismo još razgovarali o njoj. On je trenutačno na turneji na kojoj promovira svoj viski. Taj mu posao donosi više novca nego što mu je ikad donijela borba. Biste li vi ustali iduće jutro i išli na trening da vas netko udara u lice? Ne znam hoće li se više ikada boriti", zaključio je Kavanagh.

Krajem idućem mjeseca Conor McGregor izlazi pred Disciplinsku komisiju američke savezne države Nevade, koja će mu izreći kaznu za incident koji se dogodio nakon borbe protiv Habiba u Las Vegasu.

Podsjetimo i da je McGregor prije nekoliko tjedana obećao da se u 2019. godini vraća borbama i da ulazi u oktoring... što god da to bilo. Očito nije završio s borbama, no samo je pitanje s kime će ući u obračun.

Holloway u veličanstvenom meču ispalio preko 450 udaraca i obranio naslova UFC prvaka UFC 231 Holloway - Ortega (Foto: GOL.hr) Nokaut Thiaga Santosa Gušenje Gunnara Nelsona +6 Nelson udara laktom

Scena kao u horor filmu: Ovo je bio jedan od najkrvavijih završetaka borbe u povijesti UFC-a Gušenje Gunnara Nelsona Nelson udara laktom Krv curi iz čela Oliveire +3 Nokaut Thiaga Santosa

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider