FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SHALIE LIPP

Tragično stradala 21-godišnja MMA borkinja, trebala je biti budućnost UFC-a

21-godišnja Shalie Lipp poginula je u prometnoj nesreći, nakon izravnog sudara dva vozila.

Shalie Lipp (Foto: Instagram)

Tužne vijesti dolaze iz SAD-a. MMA zajednica tuguje za 21-godišnjom amaterskom MMA borkinjom Shalie Lipp, koja je tragično stradala u prometnoj nesreći.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Prema dostupnim informacijama, Lipp se nalazila u jednom od dva vozila koja su na autocesti doživjela izravni sudar, a života ju je vjerojatno koštala činjenica da nije bila vezana.

Prije nekoliko dana se vratila s Tajlanda

Lipp je bila suzovačica u vozilu Chevy Malibu, koje je doživjelo sudar s Jeepom Cheerokee, u kojem su se nalazile tri osobe.

Lipp se pripremala za svoju iduću borbu, koju je trebala odraditi 20. svibnja, a prije nekoliko dana se vratila s Tajlanda, gdje je u treningu provela posljednjih mjesec dana.

Predsjednik UFC-a slomljenog srca 

Od nje se jako puno očekivalo i redovno se nalazila na listama borkinja koje bi u budućnosti trebale igrati značajnu ulogu na UFC-ovom rosteru. Od nje se putem društvenih mreža oprostio i predsjednik UFC-a, Dana White.

"Znam za tvoje ime, počivaj u miru", napisao je White, objasnivši kako je njena majka objavila njen dnevnik, gdje bi na kraju svake stranice napisala "Dana White će znati moje ime."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider