FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Publika je stajala na nogama"

Top 5 borbi od početka MMA-a na ovim prostorima: Trušček i Psihopata na tronu, na popisu i Mario Valentić

U novom izdanju MMA emisije Lucky Punch stručni komentatori za MMA izabrali su pet najboljih regionalnih borbi svih vremena.

Stručni komentator Nove TV za MMA Zelg Galešić sastavio je popis Top 5 najboljih regionalnih borbi svih vremena, točnije u posljednjih 20 godina otkako je taj sport kod nas postao legalan i službeno priznat.

Izbor nije bio lagan, Zelg je izostavio i sebe i drugog stručnog komentatora Igora Pokrajca s tog popisa, na kojem su se našla neka legendarna imena.

Na samom vrhu smjestio se okršaj Ivice Truščeka i Vase "Psihopate" Bakočevića na FFC-u prošle godine, koji je pripao hrvatskom borcu.

Na visoko treće mjesto smjestio se dvoboj Dejana Miloševića i Marija Valentića s Memorijalnog David Šain 4 eventa. Nije riječ o "tom" Mariju Valentiću, misteru Hrvatske i poznatom glumcu, već o hrvatskom MMA borcu koji je danas u mirovini.

Od preostalih borbi na popisu su se našli okršaji Krešimira Bogdanovića i Miodraga Petkovića, Stipe Bekavca i Marka Igrca, te Dragana Bakule i Hrvoja Kišičeka.

Cijelu analizu Top 5 regionalnih borbi pogledajte u priloženom videu, a novo izdanje Lucky Punch emisije pogledajte u nastavku.

LUCKY PUNCH: BLACHOWICZ vs ADESANYA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider