FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"on je pravi šampion"

Jedan od najboljih MMA boraca nema dvojbi: "Miočić je najbolji svih vremena. Bolji i od Fedora"

Tito Ortiz otkrio je u razgovoru za "People's Champ" da je za njega Stipe Miočić najbolji teškaš svih vremena.

Miočić u borbi protiv Cormiera (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedan od najboljih teškaških MMA boraca svih vremena Tito Ortiz nahvalio je američkog borca hrvatskih korijena Stipu Miočića, te otkrio da ga u svojim očima vidi kao najboljeg svih vremena.

Ortiz, koji se i u 45. godini i dalje bori, je otkrio da je uoči borbe Miočića i Daniela Cormiera dogovorio dvoranu za našeg prvaka, koji ga je svojom poniznošću i jednostavnošću oduševio.

"Čestitam Stipe. Došao je ovdje i trenirao nekoliko dana prije meča. Radili smo malo u oktogonu i pokazao je kakav je prvak", rekao je Ortiz pa nastavio s komplimentima.

AC Milan logo (Foto: AFP) Najbogatiji Europljanin kupuje Milan i vraća ga u sami nogometni vrh? divider

"Pokazao je što znači biti pravi šampion. Vratio se s ruba i pobijedio. Bio je manji autsajder u tom meču. Napravio je nevjerojatan posao. Daniel Cormier je sjajan prvak i ne želim mu ništa oduzeti od toga. On je veliki radnik, ali Stipe je jednostavno malo veći, malo bolji. U taj meč Miočić je ušao nešto lakši, imao je 104 kile ako se dobro sjećam. Pomislio sam "wow, jako je lagan". Danielu puno više leže veći i teži borci, s manjima, laganijima i bržima ima problema, kao što je imao i protiv Jona Jonesa. To pokazuje da će brzina uvijek pobijediti veličinu."

Voditeljica intervjua Helen Yee ga je nakon toga upitala gdje vidi Stipu kao teškaša, a Ortiz, iako je i sam bio veliki borac, nije imao dvojbi.

gol expired Povijesna noć Dinama: Četiri komada Atalanti u rapsodiji na otvaranju Lige prvaka! divider

"Mislim da bi Stipe morao biti broj jedan. Stipe je bolji i od Fedora, jer se Fedor nikada nije borio protiv najboljih boraca. Uvijek se borio protiv boraca koje mu je Pride namještao. Kada je stigao u SAD i borio se ovdje, počeo je gubiti. Nemam ništa protiv Fedora. On je nevjerojatan sportaš i bio je jedan od najboljih teškaških prvaka, ali nekako vrijeme dostigne neke ljude. Hvala bogu mene nije."

"Stipe je najbolji. Pobijedio je Fabricija Werduma. Pobijedio je mnoge sjajne borce. I u konačnici je ne samo pobijedio, nego i nokautirao Daniela Cormiera. Ne mogu vjerojvati da ga Daniel nije pokušavao češće srušiti, no Stipe je i sjajan hrvač. Svaka čast Miočiću, odradio je nevjerojatan posao."

Očekujemo da bi uskoro UFC mogao objaviti što je iduće za našeg prvaka, ali pretpostavljamo da će to biti Francis Ngannou, čovjek koji je nizom pobjeda ponovno zaslužio priliku za naslov prvaka.

Ansu Fati (Foto: AFP) Barci gori pod petama: Novi ugovor i znatno veća plaća za legitimnog nasljednika Messija divider

INTERVJU S TITOM ORTIZOM

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider