FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što mu je to trebalo?

Revanš nakon 12 godina: UFC legenda teško nokautirana, svi se nadaju da se više neće vraćati

Tito Ortiz napokon je uspio pobijediti Chucka Liddella…

Tito Ortiz i Chuck Liddell (Screenshot)

Dvije MMA legende iz Kalifornije, Chuck Liddell i Tito Ortiz ušli su u kavez jedan nasuprot drugog nakon čak 12 godina. Ortiz je slavio nokautom u prvoj rundi i na neki se način osvetio za dva poraza u UFC-u davnih 2004. i 2008. godine.

Liddell je s 48 godina na leđima teško stradao u svom povratku borbama nakon čak osam godina mirovine ,gdje bi, nadaju se navijači i ljubitelji MMA-a, trebao i ostati. Povratak u organizaciji Golden Boy MMA u Inglewoodu nije se ni trebao dogoditi, ali borci u veteranskim godinama nekad ne mogu odoljeti zovu dolara.

Čak osam tisuća navijača okupilo se kako bi gledalo meč 48-godišnjeg Liddella i 43-godišnjeg Ortiza koji je pet godina mlađi i te u puno boljoj fizičkoj formi. Podsjetimo, on je još prošle godine u Bellatoru slavio protiv Chaela Sonnena.

Ortiz se Liddellu osvetio punih 12 godina od njihova posljednjeg meča, i to s nekoliko žestokih udarca koji su srušili bivšeg UFC prvaka.

''Dobro sam, ma nije to bio tako težak nokaut. U kutu sam znao odgovoriti na pitanje gdje živim'', pravdao se Liddell nakon meča te tvrdi kako se u borbi dobro osjećao i ne želi reći da je ovo konačno kraj.

Neki su se borci na društvenim mrežama pridružili većini navijača koji nisu s oduševljenjem komentirali meč. Svima je žao MMA legende koju pamtimo po boljim danima.

S druge strane, Ortiz je odmah objavio kako je ovom osvetom završio s borbama te će se okrenuti promoterskom poslu u ovom sportu.
 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider