FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Shoeyvasa

VIDEO Stigao je novi kralj nokauta: Muay Tai Tuivasa uspavao Derricka Lewisa pa pobjedu karijere zalio pivom iz cipele

Derrick Lewis slavio je nokautom 21 put u karijeri, ali ovaj put on je bio na krivom kraju. Tai Tuivasa pak od 14 pobjeda ima čak 13 prekida i ponosno nosi titulu novog kralja nokauta

Čudesna izvedba Taija Tuivase na UFC-u 271 u Houstonu! Nokautom u drugoj rundi srušio je kralja nokauta Derricka Lewisa, ostvario najveću pobjedu svoje karijere te napravio ogroman skok na ljestvici izazivača teške kategorije.

Poslije tri poraza zaredom u UFC-u, pobijedio je peti put u nizu i sad malo ljudi stoji između njega i napada na titulu.

Prije ove borbe njih dvojica imali su zajedno 33 nokauta u karijeri pa je bilo jasno kako ova borba neće ići do kraja, iako smo strahovali kako ćemo ostati bez atraktivne završnice poslije prve runde. Naime, u prvom dijelu borbe, ova dva bombardera su – hrvali?!

gol expired VIDEO Adesanya ostao kralj srednje kategorije: Whittaker u revanšu promijenio taktiku, ali nije mogao ishod divider

Lewis je imao Tuivasu na leđima i nekoliko puta uzdrmao šakama na podu, ali Australac se izvukao i do kraja runde nastavili su izmijenjivati udarce na nogama.

Nešto lošija prva runda nije uzdrmala novu teškašku zvijezdu jer je u drugoj Lewisu pokazao kako je novi nokauter stigao u UFC.

U nekoliko divljih izmjena uspio je nekoliko puta šakom u bradu olabaviti Amerikanca. Crna zvijer je izdržala još kratko na nogama, ali ubrzo je naletila na još jedan lakat, pala na tlo i sudac je prekinuo borbu.

Svoju najveću pobjedu karijere Tuivasa je proslavio, jasno, uz pivo iz cipele, popularni "shoey", valjda najslađi koji je ikad u životu odradio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider