FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nevjerojatne scene

Svjetski prvak izazvao makljažu: Potukao se s gledateljima, na kraju su ga ''cipelarili''

Totalni kaos u dvorani izazvao je svjetski jiu-jitsu prvak nakon što ga je netko isprovocirao u publici za vrijeme njegove borbe.

Santos izazvao masovnu tučnjavu (Screenshot)

Ove je subote u Sao Paulu održan BJJ Stars event na kojem se okupilo mnoštvo uglednih imena, među kojima i nekoliko jiu-jitsu svjetskih prvaka, prenosi Fightsite.hr. Priča večeri bio je Erberth Santos, svjetski prvak u međunarodnom brazilskom jiu-jitsuu (IBJJF), koji je svojim ponašanjem izazvao masovnu tučnjavu.

U jednom od najiščekivanijih borbi večeri Santos se sučelio s Filipeom Penom. Nakon nekoliko minuta borbe došlo je do ozljede koljena kod Santosa i meč je bio prekinut. Dok je ležao na tlu Santos je ušao u raspravu s nekim iz publike, te se u jednom trenutku brzinom munje pridigao i dao u sprint prema njemu.

Nakon kraće makljaže činilo se da se situacija primirila, no Santos se dao u bijeg na drugu stranu dvorane, gdje je oborio drugog čovjeka, nakon čega je tučnjava eskalirala. Svjetski je prvak završio na tlu, a kamere su na samom kraju videa uhvatile i njegovog suparnika Penu kako ga udara nogom dok ovaj leži na podu.

Sigurno je da Santosa očekuje žestoka kazna i suspenzija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider