FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Što bi to bilo

Sve više se priča o velikom revanšu McGregora i Habiba: ''Može, ali morat će mu dati najveći iznos u povijesti''

Već nakon borbe Conora McGregora i Habiba Nurmagomdevoa počelo se pričati o potencijalnom revanšu, što će sigurno poprimiti veće razmjere ako obojica boraca pokažu interes.

Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Conor McGregor je već izjavio kako želi revanš protiv Habiba Nurmagomedova, koji zasada po tom pitanju nije ništa izjavio, ali zato je svoje mišljenje iznio njegov timski kolega, Luke Rockhold.

Priča o potencijalnom revanšu svakako će neko vrijeme biti vruća tema, ali zbog potencijalne suspenzije Habiba to će neko vrijeme biti nemoguće. UFC će vjerojatno prvo htjeti svoju najveću zvijezdu McGregora vratiti pobjedama. Što se tiče Habiba i njegovih ambicija, on nikad nije birao protivnike, no Luke Rockhold, njegov timski kolega, smatra kako će ovog puta ipak iznijeti neke svoje uvjete.

''Ukoliko želite revanš, ukoliko ljudi uistinu žele revanš i ukoliko misle kupiti prijenose za revanš, morati će platiti Habiba'', rekao je Rockhold, a prenosi Fightsite te nadodao:

''Habibu trenutno u životu ne treba apsolutno ništa. Tako da mislim da će mu trebati dati jako, jako velik ček. Vjerojatno će mu morati dati najveći honorar u povijesti MMA sporta. Znam Habiba, razgovarao sam s njim i ukoliko želite revanš, morat će se tu pojaviti rekordne brojke.''

Rockhold se trenutno priprema za UFC 230 borbu protiv Chrisa Weidmana, nakon čega bi mogao i on trebao dobiti novu priliku za titulu, odnosno za povratak naslova prvaka UFC-ove srednje kategorije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider