FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na novoj tv i gol.hr-u!

Strašni UFC nokauteri poluteške kategorije u žestokom obračunu ovog vikenda

UFC se nakon mega sudara Nurmagomedov - McGregor vraća na Novu TV i GOL.hr.

Anthony Smith pobijedio Mauricija Ruu

Sljedeća postaja UFC-ove karavane je Kanada gdje Fight Night večer predvode sjajni Volkan Oezdemir i Anthony Smith. Prijenos je na GOL.hr-u sa subote na nedjelju od tri sata ujutro, a snimka navečer na Novoj TV.

Legendarni Shogun Rua se poput Hectora Lombarda i Rashada Evansa namjerio na pretvrdu kost prije tri mjeseca. 30-godišnji Anthony Smith raste iz borbe u borbu i skuplja nokaute. Ima iza sebe već 30 pobjeda, 17 nokautom.

Ništa manje impresivan nije ni njegov protivnik Volkan Oezdemir. I dok je Smith najbrži nokaut isporučio za 22 sekunde, Volkanu je rekord samo 15. U siječnju je dobio priliku za titulu, no Cormier je bio predobar. Smith je pak itekako opasan zalogaj.

''Ja jednostavno vjerujem u sebe i svoje trenere. Sve koji me podržavaju. Imam doma tri prekrasne kćeri i zaručnicu koji vjeruju u mene više nego išta. Na to mislim kada krećem u borbu'', kaže Smith uoči borbe ovog vikenda.

Sparing partner Connora McGregora Artem Lobov ne briljira u UFC-u. Tek dvije pobjede i čak četiri poraza. U perolakoj kategoriji čeka ga Michael Johnson. Prekaljeni UFC ratnik s deset pobjeda i osam poraza u najjačoj svjetskoj organizaciji. Lobov za pobjedu ne zna gotovo dvije godine.

''Moram raditi, moram napredovati i ponovno se vratiti. ''

Na meniju su još Miša Cirkunov i Patrick Cummins. U bantamu Sukmantath i Martinez.
Treći poluteškaški dvoboj čeka nas između veterana Giana Vilantea i Eda Hermana. A u velteru će se obračunati Aleks Garsija i Court McGee.

Cirkunov je zaredao s četiri pobjede u UFC-u, no onda je upisao dva poraza od Volkana i Glovera Texiere.

''Sretan sam što sam u UFC-u. U mojoj kategoriji je 40 boraca. Volio bih se boriti sa svakim. Volim biti ovdje. Hvala Dana White i Lorenzo Fertitta.'

UFC ovom priredbom otvara i dvoranu Avenir Center u Monctonu. Želimo Kanađanina i našim gledateljima spektakularne borbe.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider