FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
početak bogatog prosinca

Što nas čeka na novoj UFC-ovoj priredbi? Okršaj legende i nove atrakcije vrhunac je večeri

Ukupno šest mečeve čeka nas na novom borilačkom spektaklu,

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čeka nas novi UFC! Jedna borkinja priredbe u Washingtonu pala je na službenom vaganju. To je Cynthia Calvillo, koja će svojoj suparnici zbog toga prepustiti dio zarade. Priredbu s ukupno šest mečeva predvode teškaši: legendarni Alistair Overeem i nova UFC-ova atrakcija Jairzinho.

Veliki Nizozemac i udarač iz Surinama po gabaritima su slični borci: Overeem 113 i pol kilograma, Jairzinho 112 i pol. Nizozemac je nešto viši, ima i nešto veći raspon ruku. A kladionice kažu - potpuna neizvjesnost, 50 posto prema 50 posto izgleda.

Osim ovog, gledat ćemo i još jedan sudar teškaša: Stefana Struvea i Bena Rothwella. Nizozemac je div od dva metra i 13 centimetara, i protiv Amerikanca ima veliku prednost i u visini, i u rasponu ruku. Obojici je izvagano točno graničnih 120 kilograma. A kladionice kažu: minimalna prednost za Rothwella: 55 prema 45 posto izgleda.

gol expired Sjajne vijesti iz Torina: Pjaca se vratio u momčad Juventusa divider

U ostala četiri meča bit će borkinje i borci u nižim kategorijama. Cynthia Calvillo pala je na vagi, imala je dva i pol kilograma više od tražena 52, i dio njezine zarade ide Marini Rodriguez. Ostala tri para su u kategoriji do 61 kilograma: Ladd - Kunickaja u ženskoj konkurenciji, te Stamman - Song i Font - Simon u muškoj. Sve borci i borkinje s renomeom, koji pucaju na sam vrh UFC-a.

Sve možete gledati izravno, na portalu Gol.hr, u noći sa subote na nedjelju u 3 sata, a na Novoj TV u nedjelju navečer u 23 sata. I to je samo početak bogatog borilačkog prosinca u našem programu.

gol expired Hoće li i slavni engleski klub stići Hajdukovo prokletstvo? Nakon očajnih rezultata trener dobio otkaz divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider