FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oduševio fanove

Stipe Miočić nije zadovoljan radom nogu, pa se okrenuo baletu

Stipe Miočić nasmijao je svoje fanove putem društvenih mreža zgodnim dodatkom na svoju klasičnu radnu opremu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američki Hrvat Stipe Miočić nema još datum na koji će braniti svoj UFC naslov prvaka u teškoj kategoriji, ali to ga ne spriječava u tome da trenira, bude u dobroj formi i spreman za borbu u svakom trenutku. Nedavno se vratio s "medenog mjeseca", a od tada je vrlo aktivan u svojoj dvorani, ali i na društvenim mrežama.

Najnovija objava dobro je nasmijala sve njegove fanove! Miočić je objavio snimku svog treninga, na kojem preko klasične uniforme ima i baletnu suknjicu.

"Htio sam poraditi na radu nogu. Postoji li bolji način od ovog da nosim tutu i izvodim balet dok spariram", napisao je Stipe uz priloženi video.

Miočić još ne zna ni ime svog budućeg suparnika. Trenutno se najviše spominje ime Juniora dos Santosa "Cigana", a on je posljednji borac koji je slavio protiv ponosnog borca iz Clevelanda.

Podsjetimo, njih su se dvojica već susreli u prosincu 2014. godine u fantastičnoj borbi koja je odnijela i bonus za najbolju te večeri. Dos Santos je slavio na bodove nakon pet rundi brutalne borbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider