FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"osvetit ću mu se"

Miočić brutalno smjestio Cormieru: DC nije mogao vjerovati što ga je dočekalo!

Ni u drugoj epizodi reality showa TUF tim Stipe Miočića nije uspio upisati pobjedu.

Miočić smjestio Cormieru (Screenshot)

Noćas prema hrvatskom vremenu je emitirana druga epizoda reality showa The Ultimate Fighter (TUF), u kojem uloge trenera pripadaju Stipi Miočiću i Danielu Cormieru. Nažalost po Stipine navijače, njegov tim nije uspio stići do pobjede niti u drugom dvoboju, ali je zato epizoda bila urnebesno smiješna u jednom trenutku zbog Miočićevog smještanja Cormieru.

Tim Cormier dočekalo je zanimljivo uređenje interijera svlačionice uoči posljednjeg treninga prije druge borbe sezone između Phillipsa i Katone. Kada su dan ranije napustili svlačionicu na zidovima su bile fotografije Cormiera iz njegovih borbi. No kada su dan kasnije stigli dočekale su ih fotografije Stipe Miočića s brkovima i zanimljivim izrazom lica. Na jednoj fotografiji su Miočić i njegov pomoćnik Josh čak bili bez gaća, što je posebno zasmetalo Cormiera.

"To je jednostavno neukusno. Morat ću se osvestiti Stipi", rekao je Cormier, te se zaputio do suparničke svlačionice.

Tamo je poručio Joshu da ta fotografija gdje on i Stipe poziraju sa spolovilima "na izvolite" sumira njega kao čovjeka, te je nakon toga spustio svoj donji dio trenirke, izvadio svoj "alat" i poručio:

"Ovako to treba izgledati".

Cormier pokazuje svoj alat (Screenshot) Cormier pokazuje svoj alat (Screenshot)

Spačka koju je Miočić pripremio Cormieru nije uspjela izbaciti njegov tim iz pobjedničkog raspoloženja. Katona je iznenadio Miočićevog borca Phillipsa, koji je ujedno bio prvi pick UFC prvaka na "draftu". Katona je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

U idućoj epizodi Stipe će pokušati stići do prve pobjede i to preko svog borca Josea Martineza. On će se sučeliti s Luisom Penom u meču lake kategorije. Nova epizoda TUF-a je na rasporedu za tjedan dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider