FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
čestitamo našem prvaku

Miočić je uistinu jedinstven: Na Stipinu zamolbu legendarni najavljivač UFC-a objavio rođenje njegove kćeri

Stipe Miočić postao je otac, a vijest na društvenoj mreži Instagram objavio je na poseban način.

Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Stipe Miočić noćas prema hrvatskom vremenu postao je otac, prenosi Fightsite. Njegova supruga Ryan Marie na svijet im je donijela prvu prinovu, djevojčicu Meelah Claire, s kojom se naš borac pohvalio na društvenim mrežama.

"Meelah Claire Miočić, mi te volimo i obožavamo. Nikada nismo mogli vjerovati da naša srca mogu osjećati toliku količinu ljubavi. Ti si nam pokazala što je pravi smisao života. Ne možemo dočekati da čitavu vječnost provedemo voleći te", poručio je Stipe povodom rođenja prinove.

Stipe nije propustio našaliti se niti ovom prigodom, što je u njegovom već dobro poznatom duhu. Na Instagramu je objavio fotografiju svoje kćeri, uz tonski zapis.

Autor tonskog zapisa je legendarni UFC najavljivač u oktogonu, ni manje ni više nego Bruce Buffer. Očito je kako je Miočić zamolio Buffera da za njega najavi rođenje njegove kćeri. On je to učinio na najbolji mogući način, kao što uostalom uvijek majstorski obavlja svoj posao u UFC-u.

"Dame i gospodo, ovo je poseban dan. 25. srpnja 2018. godine, u 13:15 sati, visoka 54,3 centimetra, teška 3,9 kilograma, predstavljam vam buduću svjetsku prvakinju – Meelah Claire Miočić", najavio je Buffer.

Stipe mu je u objavi zahvalio na pomoći.

"Hvala ti, Bruce Buffer, na ovom velebnom najavljivanju kraljice", stoji u Stipinoj zahvali.

Podsjećamo kako je Stipe otkrio da sa svojom suprugom očekuje prinovu odmah nakon što je u siječnju pobijedio Francisa Ngannoua na priredbi u Bostonu. Unatoč tome što je termin rođenja njegove curice trebao biti upravo krajem srpnja, što je značilo i jako blizu njegove borbe protiv Cormiera, Stipe je izašao ususret svom poslodavcu i odradio je meč na UFC-u 226.

Nakon poraza od Cormiera Stipe je najavio kako želi uzeti nešto vremena za sebe i svoju obitelj. U ovom se trenutku ne zna kada će se vratiti u oktogon.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider