FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"vratit ćemo se jači"

Snažna poruka UFC prvaka Miočića pogođenom Zagrebu: "Vi ste ratnici. Volim vas"

UFC-ov prvak poslao je poruku podrške Zagrebu, koji je u posljednjih 48 sati protreslo 60-ak potresa, od kojih je jedan bio vrlo snažan i odnio jedan mladi život.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ov prvak i rekorder teške kategorije Stipe Miočić poslao je poruku podrške Zagrebu nakon potresa koji su mu nanijeli veliku materijalnu štetu, ali i odnijeli jedan mladi život. Vijest o potresima u hrvatskoj metropoli stigla je do SAD-a nešto kasnije, no Miočić je odmah reagirao dirljivom porukom.

"Mojoj obitelji, prijateljima i svima na koje je utjecao stravičan potres u Zagrebu... Ova vremena već su dovoljno stravična i teška. Samo znajte da je moje srce s vama. Vratit ćemo se jači nego ikad prije. Volim te, Hrvatska, vi ste svi ratnici! Ostanite jaki!" napisao je Stipe Miočić.

Zagreb je u nedjelju rano ujutro pogodio snažan potres od 5,5 stupnjeva po Richteru, koji je uzrokovao veliku materijalnu štetu i smrt 15-godišnje djevojčice. Od tada je grad zatreslo još 50-ak slabijih potresa i to sve usred pandemije koronavirusa.

UFC prvak bio je gost Zagreba kada je posjetio dvoranu Mirka Filipovića prije nego što je osvojio UFC-ov pojas teške kategorije, koji je potom uspješno branio rekordna četiri puta. Nakon toga je izgubio pojas od Daniela Cormiera, ali ga je prošlog ljeta ponovno vratio u velikom stilu.

Trenutačno se još oporavlja od te borbe, točnije operacije oka koju mu je priuštio DC konstantnim guranjem prstiju u oči. Najavio je da će se uskoro vratiti u oktogon te da vjeruje kako će to biti ovog ljeta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider