FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još samo 8 dana

Finoća polako nestaje: Miočić poslao prijeteću poruku Cormieru uoči međusobnog okršaja!

Još sitno odbrojavamo do najvećeg UFC eventa 2018. godine, na kojem će Stipe Miočić braniti naslov UFC prvaka.

Stipe Miočić leži na vratu Francisa Ngannoua (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još je malo više od tjedan dana ostalo do četvrte obrane naslova UFC prvaka za našeg Stipu Miočića. On će 8. srpnja, od 4 sata ujutro, u Las Vegasu protiv prvaka poluteške kategorije Daniela Cormiera braniti naslov UFC prvaka, a prijenos glavnog programa UFC-a 226 moći ćete gledati UŽIVO na našem portalu GOL.hr te u večernjim satima na Novoj TV.

Kako se event bliži, borci su sve ozbiljniji i nema više toliko prijateljskih izjava, kao što je to bilo do sada. Čak je i Miočić, koji je poznat kao veliki gospodin kada su najave borbi u pitanju, poslao prijeteću poruku Cormieru.

"On se još u karijeri nije borio s borcem sličnom meni. Nikada nije vidio borca kao što sam ja. Saznat će do u 8. srpnja u oktogonu", poručio je Miočić za MMA Weekly.

Naravno, i dalje postoji veliki respekt između dvojice boraca i nema nikakve mrže kao u slučaju Cormiera i Jona Jonesa, ili primjerica Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

"I dalje mislim da je DC strašan borac koji se u početku svoje karijere borio s nekim jako dobrim teškašima. Znam da će biti spreman za borbu. Veliki je dečko koji voli i dobro udariti, ali ja ću biti spreman na sve. Nisam ovdje da bih stekao prijatelje, ovdje sam da bih se borio", komentirao je Miočić.

Na pitanje koje su njegove prednosti u odnosu na Cormiera, Miočić nije znao odakle bi krenuo:

"Moja visina (193-180cm), raspon ruku (200-184cm), brzina, fizička pripremljenost. Moje će prednosti doći do izražaja i razotkrit ću sve njegove mane. Sve ćete vidjeti u oktogonu".

Iako je značajno viši od Cormiera, neki vjeruju da bi Cormier mogao imati više kilograma od našeg borca. Samo da spomenemo kako je Miočić za meč protiv Ngannoua imao 111.5 kilograma, a Cormier za meč protiv Volkana Oezdemira imao 93...

Koeficijent na pobjedu Miočića svakim je danom sve manji. Krenulo je s 1.60, a sada je već na 1.40. Svi postaju svjesni da je ipak osjetna razlika između teškaša i poluteškaša, a to bi se trebalo vidjeti u samom oktogornu u ranojutarnjim satima iduće nedjelje.

U svakom slučaju nemojte propustiti UFC 226. Riječ je o potencijalno najjačem i najatraktivnijem eventu godine, jer osim borba za naslov teškaškog prvaka gledat ćemo i borbu za prvaka u perolakoj kategoriji u obračunu između Maxa Hollowaya i Briana Ortege.

Osim njih na popisu glavnih borbi koje ćete moći pratiti na našem portalu još su Francis Ngannou i Derrick Lewis, Michael Chiesa i Anthony Pettis, te Gokhan Saki i Khalil Rountree Jr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider